Title of a News Article

Genç umreciler Urfa'ya döndü

Genç umreciler Urfa'ya döndü
banner206
  Şanlıurfa'da Peygamber Efendimizin(S.A.V) hayatını anlatan Siyer-i Nebi Yarışmasında başarılı olup umreyle ödüllendirilen 41 öğrenci kutsal topraklardan dönüş yaptı.

Şanlıurfa’da Ödüllü Siyer Sınavında dereceye girenlerin ilk bölümü Umreye gidip döndüler Şanlıurfa Valisi Güngör Azim TUNA'nın önderliğinde İl Müftülüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen bu proje Türkiye'de bir ilki de gerçekleştirmiş oldu. 9. sınıf öğrencileri çok genç yaşta Umre ziyareti yapmış oldu. Diğer Dereceye giren öğrenciler yeni öğretim yılında kademeli olarak Umreye gidecekler

 Umre hayali gerçek olan öğrencileri İl Müftüsü İhsan AÇIK karşıladı

Dış Hatlar çıkışında çocuklarını heyecanla bekleyen aileler, çocuklarını görmenin mutluluğunu yaşadı.

 "Valimize Devletimize dua ettik"

 Umreden dönen öğrenciler, Şanlıurfa Valisi Şanlıurfa Valisi Güngör Azim TUNA, İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin TURAN, İl Müftüsü İhsan AÇIK’a dua ettiklerini belirterek, “Öncelikle Şanlıurfa Valisi Güngör Azim TUNA’ya çok teşekkür ediyoruz. Onun sayesinde Umreye gittik. O mübarek yerleri görebilme şansına sahip olduk. Orada Devletimize Milletimize Valimize, İl Müftümüze ve Milli Eğitim Müdürümüze, bol bol dua ettik” Yaşanan bu duygunun herkes tarafından yaşanmasını istiyoruz diye konuştular.

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2017, 02:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195