Title of a News Article

Gülpınar'dan kutlama...

Gülpınar'dan kutlama...
banner206

AB Uyum Komisyonu Başkanı AK Parti Şanlıurfa Milletvekilimiz Mehmet Kasım Gülpınar’dan Ramazan Bayramı mesajı;

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili AB Uyum Komisyonu Başkanı Kasım Gülpınar, mübarek Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Gülpınar mesajında, Covid-19 nedeniyle Bayramı evlerimizde idrak edeceğimizi belirterek, vatandaşların bayramlarını tebrik etti. 

Gülpınar, mesajında mübarek gün ve gecelerin, dini bayramların barış ve adaletin tesis edilmesi için önemli fırsatlar olduğunu belirterek, bayramın son zamanlarda dünya ülkelerinde salgın halinde insanların ölümüne yol açan koronavirüs illetinden kurtulmamıza vesile olmasını arzuladığını, değerli Şanlıurfa halkının, aziz milletimizin ve İslam âleminin Covid-19 illeti gölgesinde idrak edilecek olan mübarek Ramazan Bayramını tebrik ettiğini söyledi.

Mübarek günler, hatalarımızı telafi için eşsiz bir fırsattır

Gülpınar “Sağlığımız açısından evlerimizden çıkamayacağız. Dost ve akrabalarımızı da ziyaret edemeyeceğiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi; ‘’Gönül, geçmiş bayramlarda olduğu gibi sevdiklerimizle bir arada olmayı isterdi. Fakat tüm dünya ile birlikte ülkemizi de etkileyen Koronavirüs salgını sebebiyle, bu bayramı her birimiz evimizde geçirmek durumundayız’’. Bu salgın sürecinde insanlık zorlu bir imtihandan geçiyor. Evlerimize hapsedilmeye mecbur bırakıldığımız bu mübarek günler, vicdanımızı muhasebeye çekmek, nefsimizi terbiye etmek, kötülüklerden arınmak ve hatalarımızı telafi için eşsiz bir fırsattır. Bizlerde bu mübarek Bayram günlerinde evlerimizde ibadetlerimizi yapalım, kendimize, ailemize, sevenlerimize ve cümle din kardeşlerimize dua edelim. Özellikle de hemen herkesi evlerine kapatan, camilerimizin ibadete kapatılmasına sebep olan koronavirüsü salgınından muhafaza olmamız ve bir an evvel kurtulmamız için de bol bol dua edelim. Ramazan Bayramının, başta Türkiye olmak üzere İslam dünyasının ve insanlığın bir an evvel Covid-19 illetinden kurtulmasına, barış ve huzuruna vesile olmasını temenni ediyoruz. Allahü Teâlâ’yı ve Peygamber efendimizi seven, insanların kusurlarına bakmaz, hoşgörülü olur. İyi insan, mümin, herkesle iyi geçinir. Başkalarına sıkıntı vermediği gibi, onlardan gelecek eziyetlere de katlanır. Bir kusuru için kimseye darılmamak gerekir. Rabbimizden hepimizi bir sonraki Ramazan ayına sağlıkla, esenlikle, huzurla kavuşturmasını diliyoruz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195