Title of a News Article

Güneş, 'Özlemle beklenen Ramazan Ayı geldi'

Güneş, 'Özlemle beklenen Ramazan Ayı geldi'
banner206

MHP Şanlıurfa İl Başkanı Mahmut Güneş, Ramazan ayı nedeniyle bir mesaj yayınlayarak Ramazan ayının Türk ve İslam alemi için huzur ve sağlık getirmesi temennisinde bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Şanlıurfa İl Başkanı Mahmut Güneş, 11 Ayın Sultanı Ramazan ayı dolayısıyla yayımladığı mesajında Ramazan ayının önemine vurgu yaptı.

11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif'in Müslümanlar tarafından her zaman özlemle beklendiğini kaydeden Başkan Güneş, Ramazan ayında muhtaçların unutulmaması gerektiğine de vurgu yaptı. 

Ramazan’ın bereket ayı olduğunu dile getiren Başkan Güneş, yayımladığı mesajında, “11 ayın sultanı olan Ramazan ayında gönüller huzur ve maneviyatla doluyor, bu vesileyle bu mübarek ayı en güzel şekilde geçirmemiz gerekiyor. Ramazan’da yakınlaşmayı kalplerden yapalım. Yardımlaşmaya en çok ihtiyaç duyulan bu ayda ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızla dayanışma içinde olmamız gerekiyor. Maddi ve manevi sayısız güzelliklerin yaşandığı Ramazan ayının iyilik ve güzelliklerin yayılması, sağlıklı günlere dönüşe vesile olmasını diliyorum. Bu vesileyle vatandaşlarımıza bir uyarıda da bulunmak istiyorum. Malum bir pandemi sürecinden geçiyoruz, olabildiğince toplu sofralardan uzak duralım. İnşallah Ramazan ayı, koronavirüsten kurtulduğumuz ay olacak. Bir kez daha tüm halkımızın Ramazan ayını kutluyor, huzurlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195