Title of a News Article

Haliliye'de gelenek devam etti...

Haliliye'de gelenek devam etti...
banner206

Haliliye Belediyesi tarafından bu yıl da iftar sofrası kuruldu.

Ramazan ayının ilk gününde Şanlıurfa'da Haliliye Belediyesi tarafından iftar sofrası kuruldu. Eski Belediye Başkanı Fevzi Demirkol tarafından verilen iftar geleneği bu ramazan ayında da devam ediyor. Rabia meydanında kurulan iftar sofrası daki ilk iftara Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Ak Parti Haliliye ilçe Başkanı Süleyman Aksu, meclis üyeleri katıldı.

Başkan Canpolat, sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde her zaman vatandaşın hizmetinde olacaklarını söyledi

BAŞKAN MESAJ YAYIMLADI 

BAŞKAN CANPOLAT’TAN RAMAZAN AYI MESAJI Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat Ramazan Ayı dolayısıyla yayımladığı mesajında, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Yayımladığı mesajında “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş olan Ramazan-ı Şerif Haliliye’mize ve Şanlıurfa’mıza ve tüm İslam alemine dilerim ki hayırlar getirecektir” diyen Başkan Mehmet Canpolat, şunları kaydetti: “Böyle kıymetli bir zaman diliminin elbette ki bize kazandırdıkları olacaktır. Bir arada olabilmenin hazzına beraber oturduğumuz sofralarda daha net varabileceğiz. Aynı şeyi istemenin, kendinden başkasını da düşünmenin önemli bir örneği olan Ramazan ikliminin hepimizin ihtiyaç duyduğu beraberliğimizi pekiştireceğine inanıyorum. Barışın, huzurun, sağlığın bereketiyle var olduğu; terörün, savaşların ve yoksulluğun son bulduğu bir Ramazan Ayı olmasını temenni eder, dualarınızda her daim bulunabilmeyi rabbimden içtenlikle dilerim. Rabbim hepimize Ramazan ayı ile birlikte rahmetini ve bereketini nasip etsin. Hayırlı Ramazanlar.”

öte yandan, Belediye birimleri tarafından ilçe genelinde yaşlı ve yardıma muhtaç ailelere iftar öncesi yemek dağıtımı yapıldı.

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2019, 20:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195