Title of a News Article

Hasret giderdiler

Hasret giderdiler
banner206

Dört saatlik sokağa çıkabilmeyi fırsata çeviren yaşlılar bir araya geldiler. Covit-19 salgını nedeniyle günlerdir evde kalan 65 yaş üstü Vatandaşlara verilen dört saatlik süreçi değerlendirenler bir araya gelme imkanını bularak hasret giderdiler. Bakır Demir'in yanına gelen Mehmet Uzun ve Bozan Uzun hasret giderdiler. Güneşli ancak serin esen rüzgarlı açık havada bir araya gelen yaşlılar evde geçirdikleri günlerde yaşadıkları anları paylaştılar.

BAKAN UYARDI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele sürecinde, uzun süre sonra bugün 11.00-15.00 saatleri arasında sokağa çıkabilecek olan 65 yaş ve üstü vatandaşlara yönelik paylaşımda bulundu.

65 yaş üzerindekilerin evde kalarak koronavirüsle mücadeleye büyük destek verdiklerini vurgulayan Koca, şunları kaydetti:

"Beklenen gün geldi. Şehir, siz hanımefendiler ve beyefendilerle adeta yeniden tanışacak. Bu güzel günde maske takmayı ihmal etmeyin. Maske artık kıyafetimizin bir parçası olmalı. Her dakikanız güzel geçsin."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195