Title of a News Article

Hilvanlı Hayırseverler Kuran Kursu Açtı

Hilvan Müftülüğü'nün önceki sene başlatmış olduğu Kuran kurslarını açma ve çoğaltma kampanyası kapsamında Gölcük Mahallesinde yapımı tamamlanan Nur Kuran Kursunun açılışı dualarla yapıldı.

 

Hilvan Müftülüğü'nün önceki sene başlatmış olduğu Kuran kurslarını açma ve çoğaltma kampanyası kapsamında  Gölcük Mahallesinde yapımı tamamlanan Nur Kuran Kursunun açılışı dualarla yapıldı.  


Hilvan Kaymakamlığı, Hilvan Belediyesi ve hayırsever vatandaşlar tarafından yaptırılan Kuran kursunun açılışına  Şanlıurfa Vali Yardımcısı Uğur Sezer, Hilvan Kaymakamı Ahmet Özay, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Şanlıurfa İl Müftü Yardımcısı Ramazan Aslan, Hilvan İlçe Müftüsü Mehmet Yaman, Şanlıurfa il eski encümen üyesi İbrahim Bucak ve Hilvan Ziraat Odası Başkanı Hikmet İpar ile vatandaşlar katıldı. 
 

Kuran- Kerim tilavetinin yapıldığı Gölcük Mahallesi Nur Kuran Kursunun Kuran açılış programında konuşan Hilvan belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ' Hilvan'ın en büyük mahallelerinden olan Gölcük Mahallesinde yapımı tamamlanan ve hizmete giren Kuran kursuna destek veren herkesten Allah razı olsun. Bugüne kadar sürdürdüğümüz desteklerimizi bundan sonra da devam ettireceğiz' dedi. 

 

Kuran Kursunun yapılmasına katkıda bulunan Hilvan Kaymakamı Ahmet Özay, emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

Kaymakam Özay, şair Necip Fazıl Kısakürek'in 'Birgün akşam olur, biz de gideriz. Kalır dudaklarda bizim şarkımız' dizelerinden  örnek vererek iyi şeyler yapanın şarkısı da geride bıraktıkları eserleridir dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2015, 15:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195