Title of a News Article

İftardan sahura...

İftardan sahura...
banner206

Mübarek Ramazan ayının gelmesiyle beraber dünyanın tersine döndüğü Urfa'da, gece sahura kadar mesai yapan esnafın nabzını tutan AK Parti Şanlıurfa Il Başkanı Bahattin Yıldız takdir toplamaya devam ediyor. 

11 ayın Sultanı mübarek Ramazan Ayı geldi çattı. Havaların ısınmasıyla birlikte ve özellik Göbeklitepe yılı ilan edilmesinin ardından canlılığın bir hayli yaşandığı tarihi Urfa'da esnafın yüzü gülüyor. 

AK Parti Şanlıurfa Il Başkanı Bahattin Yıldız da, gündüz mesaisine geceyi de katınca esnaf ziyaretleri kaçınılmaz oluyor. Tarihi Balıklıgöl platosu bölgesindeki esnafa çıkarma yapan ve her fırsatta ziyaretlerini sürdüren İl Başkanı Bahattin Yıldız, iftar sonrası dükkanını açan esnafla buluşmaya devam ediyor. Akarbaşı caddesinde bulunan Bakırcılar çarşısı esnafıyla kucaklaşan Başkan Yıldız sorunları ve talepleri dinlemeyi sürdürüyor. 

Esnaf gezisine kahvehanede mola veren Başkan Yıldız, burada esnafla epey bir zaman geçirdi. Çay kahve ikramıyla birlikte koyulaşan sohbette yine talepler ve sorunlar dinlendi. 

Ramazan ayı dolayısıyla hemen hemen her akşam iftardan sonrada mesai yapan AK Parti Şanlıurfa Il Başkanı Bahattin Yıldız, bir ay boyunca ziyaretlerini, bölge bölge esnafla kucaklaşmaya devam edeceğini belirtti.

Vatandaşlar ise Başkan Yıldız'ın ziyaretlerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Başkan Yıldız'a parti üyeleri de eşlik etti. 

URFASTAR 

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2019, 00:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195