Title of a News Article

İlçede bir ilk yaşandı...

İlçede bir ilk yaşandı...
banner206

Yaklaşık çeyrek asır HDP tarafından yönetilen Viranşehir ilçesinde bir ilk gerçekleşti. Salih Ekinci'nin Ak Parti'den başkan seçildiği tarihten bu yana Viranşehir ilçesinde Türk Bayrağı dalgalandığı gibi tüm kurumlar ortak hareket ediyor. 

Koronavirüs önlemleri nedeniyle iptal edilen Meclis'in 100 açılış organizasyonları bu yıl Meclis Başkanı Mustafa Şentop'un çağrısıyla saat 21.00'de İstiklal Marşı okunarak yapıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan da çocuklarla birlikte İstiklal Marşı okuyarak bu çağrıya destek verdiği İstiklal marşı tüm yurtta aynı anda okundu. Viranşehir'de ise Belediye başkanı Salih Ekinci ve birim amirleri Türk bayrağı eşliğinde hep birlikte İstiklal Marşı'nın okudular. Saat 21.00'de istiklal marşının ilçe genelinde okunduğu görüldü. Viranşehir belediye başkanı Ekinci, ilçe halkınının evlerinin balkonundan hep birlikte İstiklal Marşını okumasından dolayı memnuniyetlerini dile getirdi ve şunları kaydetti"Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde, tüm Türkiye'de TBMM'nin 100. kuruluş yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla eş zamanlı olarak okunan İstiklal Marşı'mızı Birim Müdürlerimiz ve personellerimiz ile birlikte çoşkuyla ve gururla okuyarak, şanlı Türk Bayrağımızı Viranşehir Belediyemizde dalgalandırdık.Şanlı bayrağımızın gölgesinde nice 100 yıllara inşallah.

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2020, 11:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195