Title of a News Article

Karaca ve Samancı Ailelerinin mutlu günü...

Karaca ve Samancı Ailelerinin mutlu günü...
banner206
 Şanlıurfa'da, bu akşam düzenlenen görkemli düğün töreninde Emrah Karaca Ve Seda Samancı dünya evine girdi.

Ömer Karaca'nın oğlu, İş adamı Berat Karaca'nın kardeşi olan Sağlık Bakanlığı personeli Emrah Karaca ile Nihat Samancı'nın kızı Seda Samancı için düzenlenen düğün törenine AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Mehmet Kasım Gülpınar, Ahmet Fakıbaba, AK Parti Il Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Sağlık Bakanlığı müsteşarı Nihat Tosun, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Beydilli, AK Parti Karaköprü ilçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy, Gençlikspor il Müdürü Hakan Keşküş ve çok sayıda davetli katıldı.

Yöresel yemeklerin ikram edildiği ŞUTSO düğün salonunda genç çiftin nikahını Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol kıydı. Şahitliklerini ise AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Mehmet Kasım Gülpınar, Ahmet Fakıbaba, il Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Sağlık Bakanı müsteşarı Nihat Tosun, yaptı. Kirveliklerini ise iş adamları Serkan Ve ibrahim Arıcı yaptı.

Kıyılan nikah sonrası imzalar atıldı. Evlenme cüzdanını Vekil Gülpınar gelin Seda Samancı ya takdim ederek mutluluklar diledi. 


Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2017, 20:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195