Title of a News Article

Karaköprü'ye 3 yatırım kazandırıyor

Karaköprü'ye 3 yatırım kazandırıyor
banner206

Şanlıurfalı iş adamı Hacı İbrahim Öncel, Karaköprü ilçesinde 2 cami ve 1 sağlık ocağı yaptırıyor.

Romanya'da yaşayan hayırsever iş adamı Hacı İbrahim Öncel, kendisi, ağabeyi ve babası adını taşıyacak olan 3 hizmet alanının temelini attırıyor. Karaköprü ilçesi Akpiyar Mahallesinde kendi adını taşıyacak olan caminin temeli için kazı yapılan dualarla başladı. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’de cami temelinin kazı çalışmalarının yapıldığı bölgeye gelerek incelemelerde bulundu.

2 Cami 1 Sağlık Ocağı

Hayırsever iş adamı Hacı İbrahim Öncel, Karaköprü İlçesinde 2 cami ve 1 sağlık ocağı yaptırma kararı aldı. Karaköprü Belediyesi tarafından belirlenen bölgelerde yapılacak olan camilerin ve sağlık ocağının tüm masraflarını karşılayacak olan İş Adamı Öncel'in, kendi adının verileceği caminin temeli ise bugün atıldı. İş Makinelerinin kazı işlemlerine başladığı Akpiyar Mahallesinde Hacı İbrahim Camisi'nin çalışmaları bu şekilde başlamış oldu.

Romanya'da yaşamını sürdüren hayırsever iş adamı Hacı İbrahim Öncel, ağabeyi Mahmut Öncel adına yine Karaköprü ilçesinde bulunan Diş Hastanesi Oto Parkına bir sağlık ocağı, Babası Hacı Hakkı Öncel adına ise Doğukent Mahallesi'nde cami yaptıracak. Bu iki projenin temeli de önümüzdeki günlerde atılması bekleniyor.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2021, 15:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195