Title of a News Article

Kardeşlik köprüsü kuruldu...

.

Kardeşlik köprüsü kuruldu...
banner206
 Ankara’nın Kızılcahamam ilçesi Kaymakamı Mehmet Yıldız ve Belediye Başkanı Muhittin Güney Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan’ı ziyaret ederek belediye çalışmaları hakkında bilgi alarak sınırın sıfır noktasında incelemelerde bulundular.
Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Şanlıurfa’ya gelen Ankara’nın Kızılcahamam ilçesi Kaymakamı Mehmet Yıldız ve Belediye Başkanı Muhittin Güney’in dünkü durağı Akçakale idi. Ziyarete Harran kaymakamı Temel Ayca, Akçakale kaymakamı Eyüp Fırat, Harran belediye başkanı Mehmet Özyavuz’un yanı sıra AK Parti Harran ilçe başkanı Mahmut Özyavuz’da eşlik etti.

Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan ve eşi Ayşenur Ayhan tarafından karşılanan kaymakam Yıldız ve belediye başkanı Güney ilçedeki hizmetleri yerinde görerek yapılan çalışmalardan dolayı Akçakale belediye başkanı Abdülhakim Ayhan’a teşekkür etiler.

Sınırın sıfır noktasında bulunan Akçakale Belediyesi araç parkına geçen heyet buradan Suriye tarafını gözlemleyerek yaşanan olaylarla ilgilide bilgi sahibi olduklarını dile getirdiler.

Ankara’nın Kızılcahamam ilçesi Kaymakamı Mehmet Yıldız yaptığı açıklamada; “Bu bölgede hem kaymakamlık yapmak hem de belediye başkanlığı yapmak gerçekten zor. Her ne kadar ülkemizde bu olaylar cereyan etmese de sınırın sıfır noktasındaki vatandaşlarımız bunlardan direk etkileniyor. Allah Akçakale kaymakamımız ve belediye başkanımıza yardım ediyor. Ben yaptıkları bu kutsal görevden dolayı onlara teşekkür ediyorum.” Dedi.  

Ardından kısa bir açıklama yapan Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney ise; “Gerçekten buradaki çalışmalardan dolayı sayın belediye başkanıma teşekkür etmek lazım. Böyle bir bölgede zor sıkıntılı günlerde bile halkına her türlü hizmeti götürmenin yanında bir ensar görevi de yürütüyorlar. Allah yar ve yardımcıları olsun.” Dedi.

Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan; “Bu gün bizleri ziyaret eden sayın kaymakamımıza ve belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. Onların bizi ziyareti bizlere güç ve şevk verdi. Burada yaşananlara bir zat tanık oldular. Biz Türkiye’nin doğusuyla batısıyla, kuzeyiyle güneyiyle bir olduğumuz ve ayrılmaz bir bütün olduğumuzu tüm dünyaya kanıtlamalıyız. Bu ziyaretler ve mesajlarda bu anlamda çok önemlidir. Ben tekrar kaymakamımıza ve belediye başkanlarımızı ziyaret ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.”Dedi

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2016, 08:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195