Title of a News Article

Kaya'dan çocuklara mesaj...

Kaya'dan çocuklara mesaj...
banner206

Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya, 23 Nisan çocuk bayramı nedeniyle bir mesaj yayımlayarak geleceğimizin yarınları olan çocuklara önemli nasihatlerde bulundu. 

Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı. Dolayısıyla çocuklara yönelik nasihat dolu ve geleceğin daha parlak ve aydınlık olabilmesi adına büyüklere çok iş düşüyor. 

Kendisinin de bir baba olduğunu sözlerine ekleyerek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya, şunları söyledi;

"Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın, ülkemizi daha güzel günlere taşımaları noktasında biz büyüklere çok iş düşüyor. Bu nedenle ilk eğitim anne ve babadab geçtiğini hepimiz biliyoruz. Eğitim seviyesinin yanı sıra, sevgi saygı hoşgörü, yeri geldiğinde kültürel varlıklara sahip çıkma ve onları öğrenme konusunda öğretmenlerden önce bizlere büyük iş düşüyor. Bende bir baba olarak çocuklarımızın geleceğimizi, ülkemizin daha refah yarınlara ulaşması için onları candan destekliyor ve koruyorum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Ulu Önder Atatürk'ün çocuklarımıza armağan ettiği önemli bir gündür. Çocuklarımıza bugün daha farklı ilgi alaka göstererek, bu bayramın maneviyatını onlarla birlikre yaşayalım. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu ve mutlu olsun."

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2019, 11:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195