Title of a News Article

Kaya Kurban Bayramını kutladı

Kaya Kurban Bayramını kutladı
banner206

Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya, mübarek kurban bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Kaya mesajında şunları söyledi;

"Allah’ın izni ve inayetiyle Kurban Bayramına kavuşmak bir kez daha nasip oldu. Maneviyatın ve muhabbet duygusunun yoğun bir biçimde hissedildiği müstesna günlerden olan Kurban Bayramı ruhen, zihnen ve bedenen Yaradan’a teslimiyetin vasıtasıdır. Yardımlaşma ve paylaşmanın ne kadar önemli ve toplum için ne kadar faydalı olduğunu insanoğluna gösteren bu bayram varlığıyla bizlere birlik ve beraberliği öğüt etmektedir. Yüce Allah’ın Müslümanlara bir lütfudur. 
Pandemi dolayısıyla birçoğumuz maddi ve manevi olarak zor günler yaşadık. Ancak dayanışmanın kadrini en çok bu günlerde anladık. Gerek devletimiz gerekse de sivil toplum kuruluşlarımız bu sürecin en az kayıpla atlatılabilmesi için var gücüyle mücadele etti. İnsanımızın metaneti ve feraseti ve birliğiyle çok şükür ki bu zorlukları geride bırakıyoruz. Dayanışma ve sadakatin timsali Kurban Bayramının milletimize bolluk ve bereket getirmesi dileğiyle; 
Tüm İslam âleminin Kurban Bayramını kutlar, sevdikleriyle birlikte huzurlu bir bayram geçirmelerini, sağlık içinde nice bayramlara kavuşmalarını temenni eder, sevgi ve saygılarımı sunarım."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195