Title of a News Article

Komisyon ikinci ziyaretini yaptı

.

Komisyon ikinci ziyaretini yaptı
banner206

 AK Parti Şanlıurfa Göç komisyonu AFAT İl Müdürü Mahmut Sönmezi ziyaret etti. 

Göç komisyonu ikinci ziyaretin AFAT İl müdür ile istişare toplantısı düzenledi. Türkiye’de en fazla Suriyeli misafirin Şanlıurfa’da AK Parti İl Başkanlığı tarafından kuruluna Yahya Topdağ Başkanlığında Göç komisyonu kuruldu. Göç İdaresi Müdürlüğü, düzenli ve düzensiz göçle ilgili iş ve işlemleri, uluslararası korumaya ilişkin iş ve işlemleri, geçici korumaya ilişkin iş ve işlemleri, insan ticaretiyle mücadele ve mağdurların korunmasına ilişkin iş ve işlemleri, düzensiz göçle mücadele edilebilmesi amacıyla kolluk birimleri ve ilgili kamu kurum ve kuruluşlarıyla işbirliği yaparak bu alanda koordinasyonu sağlıyor. 
Göç Komisyonu Başkanı Yahya Topdağ yaptığı açıklama da şu ifadeleri kullandı. Ziyaretimizde Çadır kentlerde yaşayan mülteci kardeşlerimizin ne tür sorunlarla karşılaştıkları hakkında AFAT Müdürümüz ile istişarelerde bulunduk. Biz Göç komisyonu olarak mülteci kardeşlerimizin eksiklerini tespit edip çözüm noktasına gideceğiz. İl Başkanımızın bu konudaki hassasiyetini belirterek kendisine sunacağımız raporda mülteci kardeşlerimizin sorunlarını anlatacağız. Göç komisyonu olarak çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam edecektir. Bu konuda vatandaşlarımızın da bizleri yalnız bırakmamalarını istiyoruz. Herkesin elini taşın altına atmasını istiyoruz. Konu hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlarımız İl Başkanlığımıza gelerek sorunlarını bizlere ilete bilirler dedi. 
AFAT Şanlıurfa İl Müdürlüğünde yapılan toplantıya Göç komisyon başkanı Yahya Topdağ komisyon üyeleri Mehmet Demiri Şahban Kılıç, ve Selahattin Güneş katıldı. 

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2016, 08:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195