Title of a News Article

Küçüközkan, okurlarıyla buluştu

.

Küçüközkan, okurlarıyla buluştu

Yazar Yasemin Küçüközkan, ‘Şanlıurfa 1.Ulusal Kitap Fuarı’nda imza günü düzenleyerek, okurlarıyla buluştu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Rabia Meydanı’nda düzenlenen ‘Şanlıurfa 1.Ulusal Kitap Fuarı’ yoğun ilgi görüyor. Çok sayıda yayınevinin katıldığı fuarda, Köşe Yazarımız Yasemin Küçüközkan da imza günü düzenledi. Küçüközkan’ı bu önemli gününde okurları yalnız bırakmadı. Küçüközkan,  ‘Düğümlenen Sevdalar’ ve ‘Aşka Yolculuk’ isimli kitaplarını imzalayarak, okurlarına verdi.

Yoğun ilgiden dolayı memnun olduğu gözlenen Küçüközkan, bu önemli organizasyonu düzenleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

Şanlıurfa 1.Ulusal Kitap Fuarı’na ilginin gayet güzel olduğunu belirten Küçüközkan, “Okullar öğrencilerini yazarlarla ve fuarla buluşturmak için getiriyorlar. Gençlerimize çok önem veriyoruz çünkü geleceğimizin onlar olduğunun bilincindeyiz. Ve onların geleceğe donanımlı bireyler olarak hazırlanabilmeleri için elimizden geleni yapmalıyız. Ülkelerin kültürel düzeyleri mezun olunan okul ve okunan kitap sayılarına göre belirlenmektedir. Ve okurluk düzeyinin belirlenmesinde iktidarın politikaları belirleyici rol oynamaktadır. Bu anlamda, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine bizleri bir araya getirdiği için teşekkür ederiz. Her insanın merkezinde kitap olmalı. Hava gibi, su gibi; havaya suya nasıl ihtiyaç hissediyorsak okumaya da aynı ihtiyacı hissetmeliyiz” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2017, 18:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER