Title of a News Article

KÜLAFLI'DA AÇILIŞ YAPILDI

Özel Haber

KÜLAFLI'DA AÇILIŞ YAPILDI
banner206

Gıda Tarım ve Hayvancılık  Bakanı Faruk  Çelik, Şanlıurfa'daki temasları kapsamında, Karaköprü Belediyesi tarafından kKülaflı Mahallesi'nde yaptırılan çok amaçlı salon ve muhtar evinin açılış törenine katılarak birlik mesajını verdi.

KaraköprüBelediyesi tarafından bir süre önce yapımı tamamlanan Külaflı Mahallesinde ki Çok amaçlı salon ve muhtar evinin açılışı düzenlenen törenle açıldı. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, BŞB Nihat Çiftçi ve Vali Güngör Azim Tuna’nın kısa selamlama konuşmasının ardından kürsüye gelen Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa'nın büyükşehir olmasının ardından köylerin mahalleye dönüştüğünü ve bunun hizmet anlamında olumlu sonuçlar ortaya koyacağına inandıkları belirtti. Büyükşehir belediye başkanı Nihat Çiftçi ve diğer ilçe Belediye başkanlarına daha fazla yatırım ve hizmet yapılmasını isteyen 
Bakan Çelik, Türkiye'nin son dönemde önemli hamleler gerçekleştirdiğini vurgulayarak, "Kaliteyi yükseltmek zorundayız, köyde oturan vatandaşımızın da her türlü imkana ulaşması gerekiyor, bunu sağlamamız gerekiyor. Yani topyekûn kalkınmamız gerekiyor, bir ara Türkiye'nin 10 ili kalkınıyordu buralar biliyorsunuz ihmal ediliyordu, buradan insanlar göç ediyordu, şimdi topyekûn Türkiye kalkınıyor, şehirler kalkınıyor köyler kalkınıyor, işin özü bu" diye konuştu. Ülkenin bu bölgelerini canlandırmak için çözüm sürecini başlattıklarını anımsatan Çelik, "3 yıl her şey çok güzeldi, ama bunu çok gördüler çünkü, Türkiye'nin kalkınması demek, Türkiye'nin büyümesi demek çok büyük bir coğrafyayı etkiliyor, ondan rahatsız oluyorlar. Diyorlar ki 'Türkiye ayağa kalkmamalı' biz de inadına ayağa kalkacağız, dayanışarak ayağa kalkacağız doğu, batı, kuzey güney ayrım yok diyoruz" ifadesini kullandı.

Külaflı Mahallesi çok amaçlı kültür salonu ve muhtar evi açılışına Bakan Çelik yanı sıra,  Vali Güngör Azim Tuna, Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, BŞB Nihat Çiftçi, Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan,  Şanlıurfa eski Milletvekili Seydi Eyüpoğlu,  eski il genel meclisi Başkanı Mustafa Yavuz, Bozova Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Fatih Aksoy, Bakan danışmanı Ali Koyuncu, Kayhan inan, Bakan Basın müşaviri Ömer Ekşi,  Vali Danışmanı Reşat Uzun, Ak Parti Karaköprü ilçe başkanı Av.Ahmet Aksoy, Kadın Kolları Başkanı Eda Çakmaklı, Badıllı Aşiretinin ileri gelenlerinden Sait Badıllı, Faruk Badıllı  ve Külaflı Köy halkı katıldı. 

Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2016, 18:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195