Title of a News Article

Muhabbet kuşu imdadına yetişti

Muhabbet kuşu imdadına yetişti
banner206

Başkan Özyavuz 10 Yaşındaki Emine’nin Çağrısına Sessiz Kalmadı

Harran Belediyesi İlçeye bağlı Buldum kırsal mahallesinde ikamet eden 10 yaşındaki Emine Çetinkaya’nın çağrısına kulak verdi.

Harran ilçesine bağlı Buldum kırsal mahallesinde ikamet eden 10 yaşındaki Emine Çetinkaya, evinde beslediği muhabbet kuşunun yemi bitince Harran Belediyesini arayarak, virüs salgınından dolayı dışarı çıkamadıklarını belirterek, yardım talebinde bulundu.

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un talimatları doğrultusunda Emine Çetinkaya’nın evine giden Belediye ekipleri; Kuş yemi, dezenfekten, ıslak mendil, maske ve oyuncak götürdüler.

Buldum mahallesinde beş çocuklu ailenin üçüncü çocuğu olan Emine Çetinkaya, kardeşleriyle birlikte evlerinde besledikleri Muhabbet Kuş’unun yemi bitince ne yapacaklarını bilmediklerinden dolayı kuşları ölmesin diye ilk başta süpürge tohumu verdiklerini söylediler. Kuş tohumu yiyemeyince internetten Harran Belediyesinin telefon numarasını alarak, Belediyeyi aradık ve kuşumuz için yem istediğimizi söyledik. Sağ olsunlar onlarda getirdiler.

Belediye ekiplerini kapı da gören Emine Çetinkaya sevinç ve şaşkınlığını gizleyemedi. Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’a teşekkür eden Emine Çetinkaya; Başkanımız Mahmut Özyavuz’u aradık, kuşlarımız ölecekti. Korona virüsünden dolayı dışarı çıkamıyoruz. Sağ olsun yemimizi temin etti. Kuşlarımızda ölmedi. Genç ve duyarlı genç başkanımıza çok teşekkür ederim.

Açıklamalarda bulunan Başkan Özyavuz; Öncelikle medeni cesaretinden dolayı Emine kızımızı tebrik ediyorum. Zor durumda kalınca belediyemizi arayıp kuşuna yem istemesi de bizleri sevindirdi. Harran Belediyesi olarak bütün vatandaşlarımızın istek ve ihtiyaçlarına cevap verebilmek için vargücümüzle çalışıyoruz. Bizler Harran ve Harran halkı için buradayız.” Dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195