Title of a News Article

Novada Park'tan çocuklara müjde...

Novada Park'tan çocuklara müjde...
banner206
 Şanlıurfa’nın yeni yaşam merkezi Novada Park AVM, 23 Nisan Çocuk Şenliği kapsamında bu hafta da çocukları Köstebekgiller ile buluşturuyor.

 

Şanlıurfa’nın en renkli noktası Novada Park, 29-30 Nisan tarihleri arasında gerçekleştireceği Köstebekgiller etkinlikliği ile eğlenceli bir hafta sonu geçirmeye hazırlanıyor. Tüm çocukların gözdesi olan Köstebekgiller, Novada Park’ta hayranları ile bir araya gelerek küçük ziyaretçilerle şarkılar söyleyip, fotoğraf çektirecekler.

 

Köstebekgiller 29-30 Nisan’da Novada Park’ta

Çocukların çok severek izlediği Köstebekgiller çizgi film karakterleri, canlı sahne gösterisi ile 29 Nisan Cumartesi ve 30 Nisan Pazar günü Novada Park’ta çocuklarla buluşarak unutulmaz bir hafta sonu eğlencesine imza atacak. Boyo, Kösteban ve Süslü maskot karakterleriyle bir araya gelecek olan çocuklar, canlı dans gösterilerini izledikten sonra Köstebekgiller atölyesinde el becerilerini geliştirecek. Çocuklar, Köstebekgiller dünyasında renkli ve eğlence dolu bir yolculuğa çıkarken, hayranı olduğu Boyo, Kösteban ve Süslü fotoğraf da çektirebilecek.

 

Köstebekgiller, dans gösterileri, maske yapımı atölyesi ve fotoğraf çekimleriyle dolu neşe dolu bir hafta sonu için herkesi Novada Park’a bekliyor. Bölgenin yeni buluşma noktası Novada Park Şanlıurfa, 29-30 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek olacak Köstebekgiller etkinliği için tüm çocukları ve aileleri davet ediyor.

Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2017, 08:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195