Title of a News Article

Ocakoğlu'nun öğrencilerinden büyük başarı...

Ocakoğlu'nun öğrencilerinden büyük başarı...
banner206

Şanlıurfa'nın yetiştirmiş olduğu usta tiyatrocu Yönetmen Hasan Ocakoğlu'nun öğrencileri Türkiye çapında büyük bir başarı elde etti. 

Bu yıl 3.’sü düzenlenen Uluslararası Nasreddin Hoca Fıkraları Canlandırma Yarışmasına Şanlıurfa adına katılan İbni Sina İlkokulu öğrencileri büyük bir başarı kaydederek bölgede birinci, Türkiye genelinde ise 3. oldu.

Akşehir Belediyesi tarafından Nasreddin Hoca Anma Günleri kapsamında düzenlenen 3. Ulusal İlkokullar Arası Nasreddin Hoca Fıkra Canlandırma Yarışması Bölge Finalleri yapılan yarışmalarla tamamlandı. Akşehir Kültür Merkezi ile Akşehir Şehit Ömer Halisdemir Kültür Merkezi’nde gerçekleşen bölge finalleri yarışmasında minik öğrencilerin yaptıkları tiyatro gösterileri izleyenlerin büyük beğenisini topladı.

Şanlıurfa adına yarışmaya katılan İbni Sina İlkokulu öğrencileri yarışmada 92.8 puanı elde ederek Gaziantep,Batman ve Adıyaman’ı geride bırakarak bölge sıralamasında 1.liği elde etti. Urfalı öğrenciler 77.7 puanla ise Türkiye üçüncüsü olarak Şanlıurfa’ya gururla döndüler.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde Göbekli Tepe rumuzuyla yarışan Şanlıurfa İbni Sina İlkokulu öğrencilerinin sergilediği canlandırma ile alkışları toplarken oyunun ibtiminde verdikleri asker selamı ile gönülleri fethettiler. Urfanatik

Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2019, 14:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195