Title of a News Article

Önkol, 'Bu bayramda dua bekleyen kardeşlerimiz var'

Önkol, 'Bu bayramda dua bekleyen kardeşlerimiz var'
banner206

11 ayın sultanı Ramazan Ayının müjdecisi olan bir bayrama daha erişildi. Urfalı iş adamı Arif Önkol, yayımladığı mesajında Filistin'de ki Müslüman kardeşlerini andı.

Müslüman alemi olarak buruk bir bayrama girildiğini mesajında ifade eden Fiat Önkol Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı genç iş adamı Arif Önkol şunları söyledi;

"Mübarek bir Ramazan ayını daha geride bıraktık. Onbir ayın sultanı ramazan ayının son Gecesini yaşıyoruz. Yarın bayramı karşılayacağız. Bizler her ne kadar burada huzurlu bir şekilde ailelerimizle bayramı yaşayacak olsakta aklımız fikrimiz ve kalbimiz Filistin'de ki kardeşlerimizin yanında. Onları düşününce ne huzur kalıyor ne bayram sevinci. İşgalci İsrail'in uyguladığı hain saldırılar sonucunda onlarca müslüman bu mübarek günlerde şehit oldu. Peygamber Efendimizin bizlere emaneti olan Mescid'i Aksa'ya yönelik yapılan saldırılarla orada ki kardeşlerimiz saldırıya uğruyor. Siyonist ülke İsrail'i nefretle ve şiddetle kınıyorum. Rabbim Filistin'de ki kardeşlerimiz başta olmak üzere tüm Müslümanların yardımcısı olsun inşallah. Bu duygu düşüncelerle tüm İslam Aleminin Mübarek Ramazan Bayramını tebrik ediyorum."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142