Title of a News Article

Özer'den anlamlı bayram mesajı...

Özer'den anlamlı bayram mesajı...
banner206

Haliliye Belediyesi Meclis Üyesi Ecz. Hasan Özer, mübarek Ramazan Bayramı nedeniyle bir açıklama yaparak, Urfalı hemşerilerinin bayramını tebrik etti.

Genç Meclis üyesi Ecz. Hasan Özer, dolu dolu bir Ramazan ayını bereketli bir şekilde geride bıraktıklarını ifade eden bir açıkla yaptı.

Özer Ramazan Bayramı öncesi yapmış olduğu açıklamada şunları söyledi;

"Mübarek bir Ramazan ayının daha sonuna geldik. Allah'ın rahmetini, bereketini sofralarımızda, kardeşlik adına kurulan bağlar arasında fazlasıyla gördük. Ramazan ayının müjdecisi olan Bayramı sevdiklerimizle birlikte geçireceğimiz en anlamlı ve maneviyatı yüksek olan günlerdendir. Her yıl sevinçle karşıladığımız bir Ramazan ayının daha sonuna geldik. Nice Ramazanlar görme ümidiyle Allah'a dua ediyoruz. Paylaşmanın sevincini hep birlikte bu aylarda yaşıyor ve görüyoruz. Paylaşmanın en anlamlı olduğu aydır Ramazan ayı. İhtiyaç sahiplerine uzanan eller olmanın gururunu yaşadık. Rabbim, yetimi, öksüzü, aç ve açıkta bırakmasın inşallah. Mübarek Ramazan Bayramımızın da İslam coğrafyasında; barış, huzur ve kardeşliği daim kılsın. Bu duygu düşüncelerle başta Urfalı hemşerilerim olmak üzere tüm İslam Alemi'nin mübarek Ramazan Bayramını en içten dileklerimle tebrik ediyorum."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195