Title of a News Article

Öztürkmen Urfa tarihi için net konuştu

Öztürkmen Urfa tarihi için net konuştu
banner206

Birçok medeniyete ev sahipliği yapmış, binlerce yıllık geçmişe sahip ve açık hava müzesi olarak günümüzde tabir edilen Tarihi Şanlıurfa'da, turizm noktasında kollarını sıvadığını ve şehrin tanıtımı noktasında elinden geleni yapmaya hazır olduğunu  söyleyen Turizm ve Otelcilik Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Ali Rıza Öztürkmen önemli açıklamalarda bulundu. 

Turizmde, Şanlıurfa'yı daha ileri taşıma ve bu noktada konaklama, ağırlama gibi eğitimlerin verilebilmesi için her türlü desteği sağlayacaklarını dile getiren Öztürkmen şunları söyledi; "Üniversitemiz Turizm ve Otelcilik Yüksek Okulu olarak Eğitim-Öğretim faaliyetlerini sürekli olarak geliştiren, mezunlarının büyük çoğunluğunun istihdam açısından turizm endüstrisinde tercih edildiği, yapmış olduğu akademik çalışmalarla turizm biliminin gelişimine katkı sağlayan, aynı zamanda turizm eğitiminde lider, marka bir okul olarak kentimize hizmete her zaman hazırız.

Ancak mevcut değerleri en iyi şekilde yansıtmak ve gelen misafirlerimizi memnun edebilmek için mutlak olarak işletme bilinci ve personel deneyiminin geliştirilmesi esastır. Turizm endüstrisinin çeşitli kollarında faaliyet gösteren işletmelerin ve kamu kurumlarının ihtiyaç duyduğu niteliklere sahip yönetici ve personel yetiştirmeyi görev olarak almış bulunmaktayız.

Turizm sektörünün tüm kollarında gerekli personel eğitimi, hijyen uygulamaları, konaklama ve karşılama hizmetlerinin tüm dallarında eğitim – destek vermek üzere hazırız. İlimiz her geçen gün daha da çok büyüyen turizm potansiyelini kalite artırımı ve eğitimle geliştirecek, elde edilen katma değeri arttıracaktır."

Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2019, 16:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195