Title of a News Article

Özyavuz açıkladı...

Özyavuz açıkladı...
banner206

BAŞKAN ÖZYAVUZ'DAN HARRAN'A DEV TURİZM YATIRIMI
Göreve geldiği günden itibaren Harran ilçesinde köklü değişim sözünü veren Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, ilçeye önemli bir proje daha kazandırdı. 
Kısa süre içinde ilçenin eksiklerini tespit edip gerekli çalışmaların yapılması talimatını veren başkan Özyavuz ilçeye yeni bir sosyal tesis kazandırıyor.

2400 m²  alan üzerine kurulacak olan bu sosyal tesiste, mevcut ağaçlar korunarak tasarlanan 100 kişi kapasiteli 250 m² alana sahip taş fırın restorant, 150 kişilik açık çay bahçesi, zenginleştirilmiş peyzaj öğeleri ile çok sayıda dinlenme alanları tasarlanmış. Ayrıca tüm alana hizmet eden lavabo, mescit, çocuk bakım odası ve emzirme odası olarak kullanılabilecek bir yapıyı da içinde barındırıyor.

 Köklü tarihi ve inanç turizmi açısından önemli bir yere sahip olan Harran ilçesi yıl içerisinde binlerce yerli ve yabancı misafiri ağırlıyor. Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz yaptığı açıklamada; ‘’söz verdiğimiz gibi Harran’ımızı hak ettiği yerlere taşımak için gece gündüz demeden haftanın yedi günü tüm ekiplerimizle özveri, gayret ve heyecanla çalışıyoruz. Bilindiği üzere Harran ilçemizde yoğun bir şekilde misafir ağırlamaktayız. Gelen misafirlerimizin kişisel ihtiyaçlarını karşılayacakları, dinlenebilecekleri ve zaman geçirebilecekleri bir tesisin projesini hayata geçirdik. İlçemizi turizmde hak ettiği yere taşımak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Yeni projelerle ilçemizin çehresini değiştirmeye kararlıyız. İlçe halkımıza ve misafirlerimize hayırlı olsun.’’ Dedi.

Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2019, 18:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195