Title of a News Article

ŞANDER Çiftçi'yi davet etti

.

ŞANDER  Çiftçi'yi davet etti
banner206
ÇİFTÇİ, "GURBETTE YAŞAYAN HEMŞERİLERİMİZLE DAYANIŞMA İÇERİSİNDEYİZ"
 
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Ankara Şanlıurfalılar Derneği (ŞANDER) Başkanlığına görevine gelen Mehmet Çiçek ve yönetim kurulu  üyeleri Reşat Toprak Mahmut Erdem bir araya gelerek hayırlı olsun temennisinde bulundu.
Başkanlık makamında bir süre sohbet eden Başkan Nihat Çiftçi, yeni görevlerinde Ankara Şanlıurfalılar Derneği (ŞANDER) Başkanı Mehmet Çiçek ve yönetime başarılar diledi.
Büyükşehir Belediyesi olarak gurbette yaşayan hemşerilerimizin her zaman yanlarında olduğunu söyleyen Başkan Nihat Çiftçi, "Şanlıurfalıların farklı illerde organize olarak birlik ve beraberlik içerisinde dayanışma sergilemesi bizleri mutlu ediyor. Hemşerilik bağı çok önemlidir, Ankara'ya gittiğimizde hemşerilerimizi bir çatı altında görmekten mutluluk duyuyoruz. Derneklerimiz yaşadıkları illerin dilleri, sesleri ve kulakları oluyor. Başkanımıza ve yeni yönetimine başarılar diliyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak gurbette yaşayan hemşerilerimizin her zaman yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum" şeklinde konuştu.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarından dolayı Başkan Nihat Çiftçi'ye teşekkür eden  Ankara Şanlıurfalılar Derneği (ŞANDER) Başkanı Mehmet Çiçek ise, "Başkanımız Nihat Çiftçi'yi Karaköprü Belediye Başkanlığı yaptığı dönemden çalışmalarını takip ediyoruz. Şanlıurfa için yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2016, 00:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195