Title of a News Article

Şehit ve Gazi aileleriyle iftarda buluştular...

Şehit ve Gazi aileleriyle iftarda buluştular...
banner206

Şanlıurfa İl Emniyeti teşkilatı, her yıl olduğu gibi bu yılda geleneği bozmadı. Şehit ve Gazi Ailelerini hiç bir zaman yalnız bırakmayan kollu kuvvetleri, bu Ramazanda da bir kez daha aynı sofrada buluşup aynı yemeği paylaştılar.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğluu’nun ev sahipliğinde  gerçekleşen iftar buluşması Çevik Kuvvet yerleşkesinde düzenlendi.

İftar etkinliğine; Şanlıurfa Vali Vekili  Bahadır Güneş, 20. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Oktay Ağbuga,  Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcı Tolgahan Öztoprak, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Mehmet Pehlivan, İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan Emniyet Müdür yardımcıları, birim amirleri, Şehit ve Gazi Aileleri katıldı. 

İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu ve eşi Asuman Tipioğlu, İftara katılım sağlayan aileler yakından ilgilenerek sohbet ettiler.

İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, yaptığı konuşmasında, "içinde bulunduğumuz riRamazan ayı münasebeti ile polis teşkilatımız içerisinde birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını arttırmak, şehitlerimizin geride kalan yakınları ve gazilerimiz ile soframızı paylaşarak daima yanlarında olduğumuzu hatırlatmak amacıyla bir araya gelmiş bulunmaktayız, Devletin bekası ve milletin huzuru için şehadet anlayışıyla vatan, bayrak ve mukaddesat aşkıyla bilinen, tarihinden ve bağımsızlığından asla taviz vermeyen aziz millet bu günlere şehitlerimizin kanları ve gazilerimizin kahramanlıkları ile gelmiştir. Bu duygu ve düşünceler içerisinde aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle anıyor, teşkilat mensuplarımıza sağlık, mutluluk dileyerek iftar programına teşriflerinden dolayı herkese teşekkürlerini ileterek konuşmasına son verdi. 
Yapılan konuşmanın ardından tutulan oruçlar okunan akşam ezanıyla birlikte açıldı. 

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2019, 22:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195