Title of a News Article

Siverek'te bayanlara özel yapılıyor

Siverek'te bayanlara özel yapılıyor
banner206
Siverek Belediyesi, yakınlarını kaybeden vatandaşların, baş sağlığı dileklerini daha sağlıklı bir ortamda kabul etmeleri amacıyla ilçede taziye evi yapma çalışmalarına devam ediyor. Siverek Belediyesi, maddi yatırımlarla ilçenin cazibesini artıracak projeleri üretirken bir yandan da örf ve adetlerin yaşatılmasına ve vatandaşların sosyal gereksinimlerinin karşılanmasına yönelik çalışmalara önem veriyor.
Siverek Belediyesi, Cenazesi olan vatandaşların taziye dileklerini ve her türlü gereksinimlerini karşılayabilecekleri bir ortamda kabul etmeleri amacıyla, 3’üncü bayan taziye evini ilçenin Camikebir mahallesinde inşa etmeye başladı.

SEVİNCİYLE VE KEDERİYLE VATANDAŞLARIMIZIN YANINDA OLMAYA ÇALIŞIYORUZ

Sevinciyle ve kederiyle halkımızın yanında olmaya çalışıyoruz diyen Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet öncül yaptığı açıklamada; “Taziye kültürünün çok önemli bir yer tuttuğu ilçemizde vatandaşlarımızın başsağlığı dileklerini kabul edecekleri uygun ortamlar oluşturmaya çalışıyoruz, daha önce 2 tanesini tamamlayıp vatandaşlarımızın hizmetine sunduğumuz bayan taziye evinin 3’üncüsünü ilçemiz Camikebir mahallesinde inşa etmeye başladık, kısa sürede yapımı tamamlanacak olan bayan taziye evini vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız”dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2018, 08:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195