Title of a News Article

ŞUTB, URFA TANITIM GÜNLERİNDE

ŞUTB, URFA TANITIM GÜNLERİNDE
banner206
Şanlıurfa Valiliği himayesinde; Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa Ticaret Borsası ve Şanlıurfa’da bulunan kurum ve kuruluşların destekleriyle Ankara Şanlıurfalılar Derneği tarafından organize edilen "Şanlıurfa Tanıtım Günleri” programı büyük bir katılımla başladı.

 

Ankara’da Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen "Şanlıurfa Tanıtım Günleri” programında Şanlıurfa Ticaret Borsası da stand açtı.

 

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya ile çok sayıda davetlinin katıldığı Şanlıurfa tanıtım günlerinde 50’ye yakın stant kuruldu. 

 

Şanlıurfa Ticaret Borsası standını; Şanlıurfa AK Parti Milletvekilleri M. Kasım Gülpınar, Kemalettin Yılmaztekin, İbrahim Halil Yıldız, İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi MİSİAD Genel Başkanı Feridun Öncel, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Genel Müdürü Uğur Büyükhatipoğlu, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, geçmiş dönem milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, çok sayıda bürokrat ve vatandaş ziyaret etti.

 

Şanlıurfa Ticaret Borsası Meclis Başkanı, Yönetim Kurulu Başkanı, Meclis üyelerinin de katılım gösterdiği fuar 18- 21 Mayıs tarihinde ziyaretçilere açık olacak.

 

Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, Şanlıurfa’nın turizmi, mutfak kültürü, tarihi ve tarım potansiyeli ile Türkiye’de önemli bir yere sahip olduğuna vurgu yaparak Şanlıurfa’yı Ankara’da tanıtmanın heyecanını yaşadıklarını söyledi.

 

Şanlıurfa’nın; hoşgörünün, kardeşliğin, barışın başkenti olduğunu ifade eden Başkan Kaya, tüm kurum ve kuruluşlarla birlik ve beraberlik içerisinde örnek bir tavır sergilendiğini kaydetti.

 

Fuarların şehirlerin tanıtımı ve ekonomisi açısından önem arz ettiğine de değinen Kaya, bu tür organizasyonların desteklenmesi gerektiğinin altını çizdi.

Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2017, 16:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195