Title of a News Article

Urfa'ya umut olan gençler....

Urfa'ya umut olan gençler....
banner206

 Türkiye’nin en genç illeri arasında yer alan Şanlıurfa’da, 13 gencin oluşturmuş oldukları 13. Bölge Gelişim ve Eğlence Derneği gün geçtikçe ilgi görmeye başladı. 
Şanlıurfa’da gençlere yönelik aktivite eksikliklerinden yola çıkan 13 arkadaş, 13. Bölge Sosyal Gelişim ve Eğlence Derneği adı altında toplanmaya karar verdiler. Kurdukları dernek sayesinde hem eğlence hem de farklı aktivitelerle Şanlıurfa’da ki gençlere umut oldu. 13. Bölge Gelişim ve Eğlence Derneği haftanın belirli günlerinde Novada Park’ta bulunan amfi alanında gösterilerini Urfalılara sergiliyor, son olarak ise Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan Ramazan Sokağında ise 8 akşam gösteri yapan 13. Bölge ekibi deyim yerindeyse çocuklardan yetişkinlere kadar muhteşem anlar yaşatmıştı. 
Gençlik kuruluşundan çıkan 13. Bölge Gelişim ve Eğlence Derneği, Animasyon ve tiyatro gösterilerinden karaoke şiir dinletisinden tutun, sosyal sorumluluk projelerinden kitap okuma etkinliğine, müzik dinletisinden gezi turlarına, çeşitli hediyeli yarışmalardan kişisel gelişim ve eğitsel oyunlarına kadar bir çok sosyal projelerle Urfa’ya umut olmaya devam ediyorlar. 
13. Bölge Gelişim ve Eğlence Derneğinin Animasyon Koordinatörü ve Yönetim Kurulu Başkanı Musa Polat ve Sunucu/Organizatör Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Mesut Mızrakçı urfastar.com mikrofonuna konuşarak eksikliklerini dile getirerek yetkililere seslendi ve kurmuş olukları 13. Bölge’yi Şanlıurfalılara tanıttılar. 
13. Bölge Sosyal Gelişim ve Eğlence Derneğinin ismi ise, Şanlıurfa’nın 13 ilçesi ve 13 kişiden oluşan bir ekip olmasıyla beraber 13. Bölge isminin buradan geldiğini öğrenildi. 
13. Bölge Sosyal Gelişim ve Eğlence Derneğinin mikrofonumuza konuştukları an:

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2019, 20:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195