Title of a News Article

Urfa'yı kaleme aldılar...

Urfa'yı kaleme aldılar...
banner206
Peygamberler Diyarı Şanlıurfa’nın En Güzel Otelleri
Güneydoğu Anadolu’nun gözde şehirlerinden Şanlıurfa, zengin gezi olanakları ile eşsiz lezzetleri ile ön plana çıkmaktadır. Balıklıgöl, Göbeklitepe gibi Türkiye’nin en popüler gezilecek noktalarına ev sahipliği yapan şehirde karasal iklim etkileri görülmektedir. Yazların çok sıcak, kışların ise çok soğuk geçtiği şehirde, en konforlu gezi deneyimleri bahar aylarında yaşanmaktadır. Şanlıurfa konaklama seçenekleri yönünden de zengin bir şehirdir. Otellerin büyük bir bölümü şehir merkezinde yer almaktadır. Her bütçeye uygun Şanlıurfa otelleri için https://urfa.otelleri.net/ ‘e tıklayarak, şehrin tesisleri arasında kendinize uygun seçimi yapabilirsiniz.
Mimarisi İle Büyüleyen El-Ruha Otel
Otantik mimarisi ve 5 yıldızlı otel lüksü sunan hizmet seçenekleri ile dikkat çeken El-Ruha Otel, şehir merkezinde yer alan konumuyla da avantaj sağlamaktadır. Hem iş hem de turistik amaçlı Urfa ziyaretlerinde tercih edilen tesis, Şanlıurfa il merkezine 3 kilometre, Şanlıurfa Gap Havalimanı’na 39 kilometre ve Şanlıurfa Otogarı’na ise 1 kilometre uzaklıktadır. El Ruha Otel bünyesinde toplam 87 otel odası hizmet vermektedir. Oda kahvaltı konseptinde konuklarını ağırlayan tesiste sunulan kahvaltının yanı sıra 1 adet a la carte restoran gün boyu servis vermektedir. Konaklamanız sırasında yüzmek isterseniz dört mevsim hizmet veren 1 adet kapalı yüzme havuzu bulunmaktadır. Rahatlamak ve dinlenmek isteyen misafirler içinse SPA bölümü hizmet vermektedir. Eğlenceli anlar yaşamanız için bilardo masa tenisi gibi olanaklar sunan El-Ruha Otel’de, iş amaçlı konaklamalarınız içinse toplantı ve konferans salonları yer almaktadır. Şanlıurfa’yı eşsiz bir mimari içerisinde deneyimlemek isteyenlerin ilk tercihi olan El-Ruha Otel’e //www.hotelelruha.com/ ‘dan ulaşabilirsiniz.
Şanlıurfa’nın Havuzlu Oteli Nevali Hotel
Zengin tarihi ve lezzetli mutfağı ile son dönemin en popüler şehirlerinden Şanlıurfa’da konuklarını ağırlayan Nevali Hotel, hem iş hem de gezi amaçlı konaklamalarda tercih edilmektedir. Şehir merkezinde konum avantajı sunan tesis havalimanına 35 km, Göbeklitepe’ ye 15 km uzaklıktadır. Rahat ve konforlu bir konaklama olanağı sunan tesisin 209 odası bulunmaktadır. Oda kahvaltı hizmeti sunan tesiste ayrıca 1 adet a la carte restoran hizmet vermektedir. 1 adet açık yüzme havuzu ve 1 adet kapalı yüzme havuzu ile yıl boyu yüzmek isteyen konuklarına eğlenceli anlar sunan tesis, yaz tatillerinde de bu özellikleri ile tercih edilmektedir. Ruhen ve bedenen dinlenmek ve yenilenmek isteyen misafirler için SPA merkezi hizmet vermektedir. İş amaçlı konaklamalarda da rahat ve konforlu bir deneyim yaşamanıza olanak sunan tesiste 4 adet toplantı salonu yer almaktadır. Şanlıurfa ziyaretinizde, eksiksiz bir konaklama deneyimi yaşamak için tercihinizi Nevali Hotel’den yana yapabilir ya da tesis hakkında detaylı bilgi almak için //www.nevalihotel.com/ ‘a tıklayabilirsiniz.
Şanlıurfa’da Lüks Konaklama Deneyimi Sunan Hilton Garden Inn Şanlıurfa
Urfa şehir merkezinde konuklarını ağırlayan Hilton Garden Inn Şanlıurfa, Hilton otellerinin misafir memnuniyetini yaşatmaktadır. Lüks olanakları ile dikkat çeken tesis, Temav Fuar Alanı’na 7 km, Harran Üniversitesi’ne 4 km, Şanlıurfa Otogarı’na 350 m, Şanlıurfa Havaalanı’na 35 km, Şanlıurfa merkeze 2 km mesafede yer almaktadır. Şık ve konforlu 159 odasında konuklarını ağırlayan tesis, oda kahvaltı konseptinde hizmet vermektedir. Tesis bünyesinde 1 adet a la carte restoran bulunmaktadır. Şanlıurfa’da konaklamanız sırasında yorucu bir günün ardından keyifli ve dinleneceğiniz anlar yaşamanız için Hilton Garden Inn Şanlıurfa’nın SPA merkezi yer almaktadır. 1 adet kapalı havuz, jakuzi, sauna ve buhar odası olanakları sunulmaktadır. İş amaçlı konaklamalarınızda da tercih edebileceğiniz tesiste 3 adet tam donanımlı toplantı salonu hizmet vermektedir. Hilton kalitesinden vazgeçemeyenler için Şanlıurfa’da da bu deneyimi yaşatan Hilton Garden Inn Şanlıurfa, https://www.hilton.com/en/hotels/sfqgigi-hilton-garden-inn-sanliurfa/ üzerinden detaylı bilgi paylaşmaktadır.
Şanlıurfa’nın Lüks Butik Oteli Manici Otel
Marakeş tarzı mimarisi ile misafirlerine kendilerini büyüleyici bir dünyada hissettiren Manici Otel, lüks ve konforlu konaklama seçenekleri ile dikkat çekmektedir. Şanlıurfa Gap Havalimanı’na 40 kilometre, Şanlıurfa il merkezine 3 kilometre ve Şanlıurfa Otogarı’na ise 2 kilometre uzaklıkta yer alan tesisin ihtişamlı dekorasyonu ile dikkat çeken 52 odası bulunmaktadır. Oda kahvaltı konseptinde hizmet veren tesiste, ayrıca 1 adet a la carte restoran gün boyu en özel lezzetleri sunmaktadır. Geniş avlusu ve konforlu alanları ile farklı yaşayacağınız tesiste, iş amaçlı konaklamalarınız içinse 1 adet toplantı salonu hizmet vermektedir. Şanlıurfa’nın en güzel butik otelinde konaklamak için //www.maniciurfa.com/ ‘a tıklamanız yeterlidir.

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2020, 12:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195