Title of a News Article

Urfa Zahireciler Borsası'nda tirit ziyafeti

Urfa Zahireciler Borsası'nda tirit ziyafeti
banner206

Şanlıurfa'da, Zahireciler Borsası her yıl geleneksel hale gelen tirit ziyafeti bu yıl da yaşandı. Sabahın erken saatlerinde binlerce kişiye tirit ikram edildi. Etkinliğe Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de katıldı.

Her yıl geleneksel hale getirilen tirit ziyafeti bu yıl da gerçekleşti. Şanlıurfa Zahireciler Odası'nın katkılarıyla hazırlanan etkinlikte binler kişiye tirit ikram edildi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de sabah erken saatlerde borsaya giderek tirit ziyafetine katıldı. Beyazgül kendi elleriyle de vatandaşlara ikramda bulundu. Tirit programına katılanlar arasında Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya, Şanlıurfa Esnaf ve Sanakarlar Odası Birliği Başkanı Mehmet Şefik Bakay da vardı. 

Beyazgül, durumu sosyal medyasında paylaşarak şunları söyledi.

"Şanlıurfa Zahireciler Odasının esnaflarımızın katılımıyla gelenekselleştirdiği tirit ziyafetine katıldık. Bu etkinlik esnafımızın ruhuna işlemiş yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinden. Allah helal rızıklarımıza bolluk ve bereket nasip eylesin inşallah."

Resim

Bir 4 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2022, 12:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195