Title of a News Article

Urfa Ziraat Odasında birlik ve beraberlik kucaklaşması

Urfa Ziraat Odasında birlik ve beraberlik kucaklaşması
banner206
 Ziraat Odasında birlik ve beraberlik ile bayramlaşma gerçekleşti
Ramazan Bayramı dolayısıyla Şanlıurfa Ziraat Odasında gerçekleşen bayramlaşma çiftçiler, STK Başkanları ve çok sayıda vatandaşın ziyareti ile gerçekleşti. En güzel birlik mesajlarının verildiği bayramlaşmada, Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu, Başkan Yardımcısı Mehmut Eyniberk, Meclis Başkanı Ali Kaya ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulunurken, her kesimle bir araya gelindi. Bayramlaşmaya Ak Parti 24. Dönem Şanlıurfa Milletvekili Seyit Eyyüpoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Koyun Keçi birliği Başkanı Hasan Eyyüpoğlu çeşitli STK temsilcileri, siyasi çevreler bayramlaşmada birlik ve beraberlik mesajları verdi. 
Başkan Eyyüpoğlu, Bayram mesajında ‘bizi yalız bırakmayan tüm hemşerilerime teşekkürlerimi sunarken, bayramın huzura ve bol bereketli-kazançlı bir yıla vesile olmasını dilerim’ dedi. 

Gün boyu ziraat odasına bayramlaşma ziyaretleri devam ederken, bayramın ruhuna uygun buluşmalar takdir ile karşılandı. 

BAŞKAN EYYÜPOĞLU: BU BAYRAM BİRLİK VE BERABERLİĞİN BAYRAMIDIR

Her kesimden vatandaşı Ramazan Bayramı dolayısıyla bir araya getiren Ziraat Odası Başkanı Eyyüpoğlu ‘tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramını kutluyorum’ dedi. Eyyüpoğlu, ‘bu bayram birlik ve beraberlik bayramıdır. Bu düşüncelerle Tüm İslam Aleminin Bayramını kutluyorum. Özellikle bugün bizi yalnız bırakmayan Şanlıurfalı hemşerilerime teşekkürlerimi sunuyorum. Muhtarlarımız, çiftçilerimiz, belediye başkanlarımız, Siyasetçilerimiz eş döşte ve akrabalarımız bizleri yalnız bırakmadılar ayaklarına sağlık. Bayramın çiftçilerimize bol bereketli ve kazanç getirmesini diliyorum. Ayrıca bayramın huzura, hoşgörüye ve birlik ve beraberliğimize vesile olmasını niyaz ederim’ şeklinde konuştu. 


AK PARTİ 24. DÖNEM ŞANLIURFA MİLLETVEKİLİ SEYİT EYYÜPOĞLU: BAYRAMIN BARIŞ, HUZUR VE KARDEŞLİK İÇERİSİNDE GEÇMESİNİ DİLİYORUM
Ramazan Bayramı dolayısıyla çok sayıda kişinin katıldığı bayramlaşmaya Ak Parti 24 . Dönem Şanlıurfa Milletvekili Seyit Eyyüpoğlu, Ziraat Odasında çok sayıda muhtar, çiftçi ve her kesimden Şanlıurfalı ile bayramlaştı. 
Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama açıklamasında Ak Parti 24. Dönem Şanlıurfa Milletvekili Seyit Eyyüpoğlu, ‘Tüm İslam Alemi olarak Mübarek Ramazan Bayramını karşıladık. Bugün çiftçilerimiz ile bir araya geldik. Bütün Urfalı hemşerilerimin ve İslam aleminin bayramını kutluyorum. Bayramın barış, huzur ve kardeşlik içerisinde geçmesini diliyorum. Tüm hemşerilerime saygılarımı sunuyorum.’ Dedi. 

Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2017, 12:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195