Title of a News Article

Urfalı Kadınlar Urfa City’de buluştu

Şanlıurfa’da bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kentin ilk büyük alış veriş merkezi olan Urfa City AVM büyük bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.

Urfalı Kadınlar Urfa City’de buluştu
banner206

HABER: ALİ UZUN 

Günler öncesinden planlanarak organize edilen yemek yarışması bugüne özel sadece kadınlara yapıldı. Urfalı ev hanımları marifetli elleriyle yaptıkları yemeklerle Urfa City AVM’de düzenlenen yarışmaya katıldı.

8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel yapılan yemek yarışmasına AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç ve Eşleri Turan Güvenç, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Aysel Göncü, ve çok sayıda davetli katıldı.

Düzenlenen yemek yarışmasında jüri üyeliğini Ayşegül Göncüoğlu, Nihal Atilla, Fatma Tantaş, Turan Güvenç ve Vildan Polat yaptı.  

Boranı, Ağzı Açık, Mumbar, Yahudi Köftesi gibi Urfa’ya yapılan yemeklerle yarışmaya katılan ev hanımları jüri üyelerine zor anlar yaşattı. Jüri üyelerinin yemekleri ve tatlı çeşitlerini tattıktan sonra vermiş oldukları kararlar doğrultusunda, yemek çeşitlerinde yaptığı İçli köfte ile Esma Civelek birinciliği hak etti. Tatlı çeşitlerinde ise Zehra Karataş birincisi oldu. Birinciliği hak edenlere yarım altın hediye edildi. 



Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2014, 01:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195