Title of a News Article

Urfalı Kadınların İlk Adresi

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Hayat-i Harrani mahallesindeki kadın destek merkezi ile gençlik merkezini ziyaret etti. Kadınların çalışmalarını inceleyen Başkan Çiftçi, gençlerle de maç yapmayı ihmal etmedi.

Urfalı Kadınların İlk Adresi
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Genel Sekreter Abdulkadir Açar ile birlikte Hayat-i Harrani Mahallesindeki Kadın Destek Merkezi ile Gençlik Merkezini ziyaret etti. Başkan Çiftçi burada dikiş-nakış kursundaki kursiyerlerle bir araya geldi. Kursiyer kadınların yaptığı ürünler hakkında bilgiler alan Başkan Çiftçi, daha sonra merkezle aynı adı taşıyan gençlik merkezine geçti.
Bilgisayar, Gitar, Bağlama, Resim, Kuran kursu, Masa tenisi kursuna katılan öğrencilerle de buluşan Başkan Çiftçi, merkezde yapılan çalışmalar hakkında görevlilerden bilgi aldı. Gençlik merkezlerinde açılan kursların önemini anlatan Başkan Çiftçi, öğrencilere derslerine çalışmaları konusunda tavsiyelerde bulundu. Başkan Çiftçi, öğrencilerle masa tenisi oynayarak güzel vakit geçirdi. Ziyaret, Başkan Çiftçi'nin öğrencilerle hatıra fotoğrafı çekmesiyle son buldu.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde 9 Kadın Destek ile 3 Gençlik merkezi bulunuyor. Kadınlara yönelik verilen kurslarda kadınlar hem el becerilerini geliştiriyor hem de aile bütçelerine katkıda bulunuyor. Türkiye'nin en geç nüfusuna sahip Şanlıurfa'da okulların tatile girmesiyle birlikte çocukların kötü alışkanlıklardan uzak durmaları amacıyla Belediye bünyesinde açılan Gençlik merkezindeki kurslara katılan çocuklar eğitimlerinin yanı sıra sosyal aktivitelere katılarak becerilerini geliştiriyor. (URFASTAR)

 

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2017, 09:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195