Title of a News Article

Urfalı sanatçı, Diriliş Ertuğrul'da...

.

Urfalı sanatçı, Diriliş Ertuğrul'da...
banner206

 Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında açtığı fotoğraf sergileriyle adından ülke genelinde söz ettiren Urfalı sanatçı Abdullah Zaza, yine çok önemli bir projenin içinde yer alıyor.

Her Çarşamba akşamı heyecan ve sabırsızlıkla beklenen, TRT’nin en büyük prodüksiyonlarından biri olan reyting şampiyonu DİRİLİŞ ERTUĞRUL dizisinde geçtiğimiz hafta (69. bölüm) Oba Beyleri arasında yer alan ZAZA bundan böyle dizinin OBA BEYİ olarak rolünü oynayacak.

Urfa'lı sanatçı Abdullah Zaza şunları söyledi:

Yıllardır olduğum yerde,bağlı bulunduğum soyun,boyun hizmetinde bulunmak benim şerefimi arttırır.Ben bu düsturla bugüne kadar yaşamımı sürdürdüm.Beni bu göreve layık gören TEKDEN FİLM'e teşekkür ediyorum.Bunun yanında bir Urfa evladı olarak inanılmaz derecede mutluyum.Benden desteklerini esirgemeyen,yanımda olan başta Urfa'lı hemşehrilerim olmak üzere herkese teşekkür eder saygılarımı sunarım.Dedi.

Dünya genelinde büyük bir izlenme oranı olan DİRİLİŞ ERTUĞRUL dizisini izleyen Urfa'lılar,mütevazı ve sanatçı kimliği ile sevdikleri Abdullah Zaza'nın böyle bir projede yer almasının Urfa ve sanat anlamında çok önemli olduğunu vurguladılar.

Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2016, 15:15
YORUM EKLE
YORUMLAR
mirza tunabey
mirza tunabey - 7 yıl Önce

Cok sevindim. Zaza'ya basarilar dilerim

SIRADAKİ HABER

banner195