Title of a News Article

URFAM'dan güzel atak...

özel haber

URFAM'dan güzel atak...
banner206

Kısa adı URFAM olan ve Başkanlığını iş adamı Çetin Aslan'ın yaptığı Urfa Medeniyet Araştırma merkezi, Şanlıurfa'nın tanıtımı içib önemli bir toplantıya ev sahipliği yapıyor.
Şanlıurfa'da Kongre ziyaretçi ofisinin açılması için büyük bir harcadıklarını  belirten URFAM Başkanı Çetin Aslan, TURSAB Genel Müdürü İsmail demirtaş ve çok sayıda turizm acenta yetkilisinin katıldığı toplantı ile ilgili konuştu. Şanlıurfa'nın Türkiye'nin en huzurlu ve gzüel kenti olduğunu ifade eden Aslan,' Şanlıurfa'da kış aylarında kongrelerin yapılması ve Kongre ziyaretçi  ofisinin açılması için birtanıtım ofisini kurmayı hedefliyoruz.Bu toplantıya İstanbul başta olmak üzere Türkiye'nin ileri gelen mais acentaları ve Genel Müdürleri düzeyinde bir katılım var.Bugün gelen Turizmcilere Urfa'nın değerlerini, turizm potansiyelini anlatacağız,Urfa'da kongre Turizmini nasıl geliştirebiliriz, neler yapabiliriz,Urfa'nın güvenilir bir şehir olduğuna  dair bilgiler aktaracağız.'dedi.

Vali yardımcısı Cengizhan Yılmaz,Oğuz Şenlik, ve Emniyet Müdür Yardımcısı Sunay Balıklıkaya Şanlıurfa'nın bölgenin değil, Türkiyenin en huzurlu şehri olduğunu rakamlarla açıkladılar. karşılıklı görüş alış-verişinin yapıldığı toplantı akşam saatlerine kadar sürdü. 
Nevali Otelde gerçekleşen toplantıa, Vali Yardımcısı  Cengizhan Yılmaz, Emniyet Müdür yardımcısı Sunay Balıklıkaya , TÜRSAB Genel Müdürü İsmail Demirbaş İstanbul başta olmak üzere, Türkiyenin önde gelen Turizm şirketleri katıldı.

Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2015, 15:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195