Title of a News Article

Vekil Akyürek onları unutmadı

Vekil Akyürek onları unutmadı
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, 3 Aralık Dünya Engelliler nedeniyle, Omurilik Ferçlileri İstihdam Derneği’ni ziyaret etti. TBMM'de devam eden bütçe görüşmelerinin ardından seçim Bölgesi olan Şanlıurfa’ya gelen Ak Parti Şanlıurfa milletvekili Mehmet Akyürek, bazı temaslarda bulundu. 

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Omurilik Ferçlileri İstihdam Derneği’ni ziyaret eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, burada dernek başkanı Habip Polat ve bazı yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. 

AK Parti Ceylanpınar İlçe Başkanı Ahmet Güntekin ve AK Parti Şanlıurfa İl yönetim kurulu üyesi Mehmet Büyükfırat'ın da eşlik ettiği ziyarette, engellilerin  sorunlarını ve taleplerini dinleyen Vekil Akyürek, sıkıntıların giderilmesi konusunda ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Sıcak bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette açıklamada bulunan Vekil Akyürek, ‘Engelli kardeşlerimiz sadece bugün değil, her gün hatırlanmalı. Onların engeli yok sevgiye ihtiyaçları var’ dedi. 

Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2016, 13:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195