Title of a News Article

Viranşehirlilere müjde

TBMM'de AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, seçim bölgesine en çok yatırım yapan Siyasetçiler arasında gösteriliyor.

Viranşehirlilere müjde
banner206

 Ak parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek Viranşehir  ,ilçesine kazandırdıkları hizmetlere b,r yenisini daha ekledi.

2011 Genel seçimlerinden sonra AK Partiden Şanlıurfa Milletvekili seçilen Mehmet Akyürek, sorumlu olduğu Viranşehir ilçesine Cumhuriyet tarihinde yapılmayan önemli hizmetlerin gelmesini sağladı.  Viranşehir sulama projesi başta olmak üzere sayısız hizmete imza atan ve Viranşehirlilerin hizmetkarı olarak TBMM'de anılan Akyürek;  Viranşehir ilçesine bağlı Hürriyet Mahallesine dar gelirli vatandaşlar için 220 konut yapılması için girişimlerde bulundu. Yapılan görüşmeler sonucunda sosyal konut ve fon kurulu  Başbakan Davutoğlu’nun onayından geçerek TOKİ başkanlığına gönderildi. Buna göre konutlar düşük gelirli vatandaşlara aylık 150 ile 200 TL arası bedelle verilecek.

AK Partili Akyürek, Ak parti ilçe başkanı Mehmet Yıldırım ile birlikte Aile ve sosyal politikalar Bakan yardımcısı Çiğdem Erdoğan Ataberk’i ziyaret ettiler. Burada yapılan görüşme sonrası Aile ve Sosyal politikalar bakanlığı viranşehir’de bina kiralayarak çocuk hizmetleri merkezi açılmasına karar verdi.  böylelikle Viranşehir’de bir ilk gerçekleşecek ve tarihte ilk kez Viranşehir’de çocuk hizmetleri merkezi açılacak.

AK Parti Viranşehir ilçe Başkanı Mehmet Yıldırım, Milletvekili Mehmet Akyürek'in ilçeye kazandırdıkları yatırımlardan dolayı şükran borçlu olduklarını söyledi. 

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2015, 16:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195