Title of a News Article

Yapımı devam Külliyeyi ziyaret etti

Yapımı devam Külliyeyi ziyaret etti
banner206
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, belediye başkanlığı döneminde de destek verdiği Mevlevihane Külliyesi kapsamında yapılan camiyi ziyaret etti.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa'da bulunan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Evren Sanayi sitesi Başkanı Mustafa Arslan,beraberindekilerle ile birlikte  belediye başkanlığı döneminde de destek verdiği Mevlevihane Külliyesi kapsamında yapılan camiyi ziyaret etti. Burada Hafız Kasım Sezer'den külliye hakkında bilgiler alan Bakan Fakıbaba, külliyeyi gezdi. 

Belediye başkanlığı döneminde böyle bir külliyenin olmasını çok istediğini ifade eden Bakan Fakıbaba, "Burayı benden o zaman isteyen çok kişi oldu cami yapmak için ama vermedim.Ama Kasım Hafız geldiğinde dedim başım üstüne. Allah dualarımızı kabul etti. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Müthiş bir eser oldu. Yardım eden özellikle Malezyalı Sait Muhtar'a yürekten teşekkür ediyorum. Allah razı olsun" diye konuştu.

Burada konuşan Hafız Kasım Sezer, Bakan Fakıbaba'ya hem arsa tahsisinde hem de sonraki dönemde verdiği destekten dolayı teşekkür ettiğini ifade etti. 

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2017, 15:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195