Title of a News Article

Yavuz'dan anlamlı mesaj...

Yavuz'dan anlamlı mesaj...
banner206

Şanlıurfa'nın tanınmış saygın iş adamlarından eski Özel İdaresi Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, mübarek Ramazan ayı nedeniyle bir yayımladı.

Son zamanlarda İslam adına istenmeyen olayların yaşandığını bu yüzden de milletçe bolca duaya ihtiyaç duyulduğunu sözlerinde ifade eden Başkan Mustafa Yavuz şunları söyledi;

"11 ayın sultanı bir Ramazanı daha geride bıraktık. Girmiş olduğumuz bayram sevinci Ramazan bizlere müjdesidir. Girilen bu bayram pandeminin gölgesinde kalmasından ziyade Filistin'de yaşanan üzücü hadiseler ise bizleri derinden yaralamıştır. İşgalci İsrail'in müslümanlara yönelik sergilediği sert tutum sonucu onlarca kişi hayatını kaybetti. Bu sebeplerden dolayı girmiş olduğumuz bu bayram buruk geçmektedir. Rabbim, bu tür acıları bir daha müslümanlara yaşatmasın. İnsanlık adına yapılan saldırılar gerçek manada kabul edilemez.. umut ediyorum ki, tüm dünya ülkeleri yaşanan bu kaosa fiili anlamda tepkilerini göstermelidir. 

Filistin'de ki Müslüman kardeşlerimizin en büyük destekçileri bizleriz, Türk halkıdır. Onların bizim dualarımıza çokça ihtiyacı var. Rabbim bu bayramlarımızın hürmetine onların yardımcısı olsun.

Bu üzücü olayların yaşanmaması adına dua ediyoruz. Rabbim çocukların güldüğü bayramlara bizleri ulaştırsın inşallah. Bu duygu düşüncelerle Urfalı hemşerilerim başta olmak üzere tüm İslam coğrafyasının mübarek Ramazan bayramını tebrik ediyorum."

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2021, 20:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195