Title of a News Article

Yavuz'dan anlamlı paylaşım...

Yavuz'dan anlamlı paylaşım...
banner206

Şanlıurfa'nın tanınmış iş adamlarından eski İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, Mübarek Kadir Gecesiyle ilgili bir mesaj yayımladı.

Sosyal Medya twitter hesabından paylaşımlarda bulunarak bugünün önem ve anlamına değinen eski Başkan Mustafa Yavuz, şu ifadeleri kullandı;

"Mübarek bir ay, kutsal bir gün ve hayırlı bir gece Allah; ayı güzel gündüzü ve gecesi özel olan bu müstesna tevafukta bizleri kötülerden ve kötülüklerden, yüzde dost kalpte hain şeytanlaşmış mahluklardan muhafaza eylesin. Günümüz ve gecemiz kutlu geleceğimiz mutlu ve umutlu olsun"

Ayrıca öte yandan Cuma namazında yaşadığı bir ağnı da paylaşımında dile getiren İş Adamı Mustafa Yavuz, tüm duaların kabul olması için ayrıca dua ettiğini söyledi. Camide karşılaştığı ismi belirsiz kişi ile arasında geçen dialog ise şöyle yorumlayara paylaştı;  "Cuma namazında önceki safta bir kardeşimizin çok içten dua ettiğini görünce müminin mümine duası makbuldür düşüncesiyle bende o insana ondan habersiz Allahtan duasının kabul olmasını diledim. Dua ederken sizi kıskandım dedim. Abi biraz rahatsızım dedi Rabbim şifa versin inşallah."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195