Title of a News Article

Avşar'la buluşan Tatlıses'in keyfine diyecek yok...

Avşar'la buluşan Tatlıses'in keyfine diyecek yok...
banner206

Urfalı ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, yılların dostu Hülya Avşar'la geçirdiği keyifli dakikaları sosyal medya hesabından paylaştı.

Tatlıses, İzmir'den Ayvalık ilçesine giderek Hülya Avşar'ı ziyaret etti. İkili burada birlikte balık keyfi yaptı. Bol kahkahalı geçtiği görülen ikilinin buluşmasında “Haydi Söyle” söylendi. Tatlıses'in bolca eğlenip stres attığı o dakikalar telefonla kaydedildi.

Tatlıses, paylaşımında; “Dünyalar güzeli Hülya Avşarı Ayvalık'ta ziyarete gittim sağolsun bizi bir karşılaması var bize balık ikram etti. Hülya Hanım lütfen beni haftanın 5 günü rahatsız etmeyin. Yav sen nasıl bir insansın sen nasıl bir dostsun haftanın 5 günü ibocum nasılsın iyi misin sağlığın yerinde mi der mi bir insan o bir Hülya Avşar der kardeşim. İşte Hülya Avşar böyle bir insan tanımadıysanız tanıyın. Ben dersem doğrudur. Çünkü bana inancınızı biliyorum.” ifadelerini kullandı.

İbrahim Tatlıse o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Oldukça keyifli dakikalar geçiren Tatlıses ve Avşar'ın işte o anları;

Güncelleme Tarihi: 31 Ağustos 2021, 08:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195