Title of a News Article

Avukat çiftin muhteşem düğünü

özel haber

Şanlıurfa’da, İzol Aşireti’nin önde gelen isimlerinden Şanlıurfa eski Milletvekili Zülfikar İzol’un yeğeni, İş adamı Cemal İzol’un oğlu Av. Mehmet Sinan İzol (28), Prof. Dr. Hüseyin Altaş’ın kızı Av. Hilal Altaş (26) ile evlenerek dünya evine girdi. Ünlü sanatçıların sahne aldığı gecede davetliler doyasıya eğlendi, dolarlar havada uçtu.

Kentin en büyük konaklama merkezi olan Nevali Oteli’nde gerçekleşen İzol ve Altaş Ailelerinin düğün töreni görkemli, bir o kadar da renkli geçti.

Şanlıurfa eski Milletvekili Zülfikar İzol’un kardeşi Cemal İzol’un ev sahipliği yaptığı düğün törenine; Adalet Bakan Yardımcısı Bilal Uçar, Enerji Bakanlığı Müsteşarı Metin Klli, Çecen Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çecen, Denizli Milletvekilleri Mehmet Yüksektepe, Salih Erbil, Yargıtay 10. daire Başkanı Süleyman Caner, Pamukklae Üniversitesi Reötörü Prof.dr. Hasan Kazdal, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, CHP Şanlıurfa İl Başkanı Aziz Aydınlık, Gazeteci Reşat Uzun ile Kadir Çelikcan, çok sayıda bürokrat ve yaklaşık bin davetli katıldı.

Avukatların nikahını avukat kıydı

Avukat Mehmet Sinan İzol ve Avukat Hilal Altaş’ın nikah törenini Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi kıydı. Nikah şahitliklerini ise Adalet Bakan Yardımcısı Bilal Uçar,Çecen Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çecen, Enerji ve Tabii kaynaklar Bakanlığı Müsteşarı  Metin Killi, Şanlıurfa eski Milletvekili Zülfikar İzol, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol yaptı. Atılan imzalar ve kıyılan nikah sonrası düğün töreni yerini eğlenceye bıraktı.

Kıyılan nikah sonrası nikah şahitleri genç çifte mutluluklar dileyerek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Genç çift için iki sanatçı sahne aldı

Damat Mehmet Sinan İzol ve Hilal Altaş için düzenlenen düğün töreninde Pop star sanatçısı İshak Demir ve Ferman toprak sahne aldı. Davullu zurnalı halayların çekildiği gecede sanatçıların seslendirdiği şarkılar ve türküler büyük alkış topladı.

Dolarlar havada uçuştu

Şanlıurfa eski Milletvekili Zülfikar İzol başta olmak üzere CHP Şanlıurfa İl Başkanı Aziz Aydınlık ve diğer davetliler halay çekmeye başlayınca dolar yağmuru başladı. Vekil Zülfikar İzol bir süre halayın başını çekti, oturan misafirler ise yanlarında getirdikleri 1’lik banknot dolarları havaya savurmaya başladı. Yere düşen dolarları toplamak ise salon görevlilerine kaldı. Bavulda toplanan dolarlar Türk Lirası karşılığında tekrar satıldı.

Mehmet Sinan İzol ve Hilal Altaş’ın da ara ara halaya çıkmaları ve dans etmeleri dolar yağmurunun devam etmesine neden oldu. Sanatçı Ferman Toprak’ın sahnede şov yaptığı gecede genç çift ve davetliler gece yarısına kadar eğlendi.

Yöresel yemek ve tatlıların ikram edildiği gecede genç çift için büyük bir pasta salona getirildi. Mehmet Sinan ve Hilal’in kılıç ile pastayı kestikten sonra ilk dilimi kendileri tattı.

İzol ve Altaş ailelerinin düğün töreni gece yarısı son buldu. Aile büyüğü Şanlıurfa eski Milletvekili Zülfikar İzol, ‘düğüne gelen gelemeyen herkese çok teşekkür ediyorum. Yeğenim Mehmet Sinan İzol ve gelinimiz Hilal Altaş’ın da mürüvvetini gördük, Allah bir ömür boyu mutluluk ve huzur versin’ dedi. 

Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2016, 12:33
YORUM EKLE
YORUMLAR
hasan kaytan
hasan kaytan - 8 yıl Önce

Allah hayırlı uğurlu etsin ömür boyu mutluluklar dilerim

SIRADAKİ HABER

banner195