Title of a News Article

Bozova'da ilk kez düzenlendi...

Bozova'da ilk kez düzenlendi...
banner206

Bozova Belediyesi Sinema Günleri Başladı

Başkan Aksoy, Çocukların yüzünü sinema ile güldürdü!

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, ilçede yaşayan çocukların sosyalleşmesi adına hafta içi her gün sinema etkinliği düzenleyerek gönülleri fethetti. 

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, rutin belediyeciliğinin yanında sosyal belediyecilik anlayışıyla da çalışmalarını sürdürerek gönüllere dokunuyor. Başkan Aksoy özellikle ilçede bulunan kadınların ve çocukların sosyalleşmesi adına sosyal aktiviteleri arttırıyor. 

Başkan Suphi Aksoy, belediye olarak düzenledikleri proje ile çocukların okul dışında eğlence ve bilgi kazanımları adına ilçede hafta içi her gün sinema etkinliği düzenledi. Projenin ilk gününde çocuklarla beraber sinemada film izleyen Başkan Aksoy, çocukların sevgi seliyle karşılandı. Çocukların mutluluğu gözlerinden okunurken bazılarının ilk defa sinema ile buluşması güzel anların yaşanmasına sebep oldu. 

Film sonrası konuşan minikler kendilerine böyle bir imkan sunan Başkan Suphi Aksoy ve Bozova Belediyesine teşekkür ettiler.

Film sonrası sinema etkinliği ile ilgili bilgi veren Başkan Suphi Aksoy; ‘’ çocuklarımız yarınlarımızın teminatıdır. İlçe merkezimizde ve kırsalda sinemaya gitmeyen çocuklarımızı sinema ile buluşturarak onların sosyalleşmesini ve eğlenmesini sağlamak en asli görevimiz. Hafta içi her gün böyle bir etkinlik düzenleyerek sosyal belediyecilik anlayışımızı da yerine getiriyoruz. Sinema etkinliğimize bütün çocuklarımızı davet ederek hafta içi her gün okuldan sonra sinema buluşuyoruz diyoruz’’ ifadelerini kullandı.

Bozova Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu sinema günleri etkinliği hafta içi her gün saat 14.30 ile 16.30 arasında Bozova sinema salonunda gerçekleşecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195