Title of a News Article

Cem Belevi Urfa'ya geliyor

.

Cem Belevi Urfa'ya geliyor
banner206
 Şanlıurfa’nın yeni yaşam merkezi Novada Park, 7 Mayıs Pazar günü gerçekleştireceği konser etkinliğinde ünlü sanatçı Cem Belevi’yi sevenleriyle bir araya getiriyor. Cem Belevi, en popüler şarkılarını Novada Park’ta buluşan hayranları için seslendirip onlara keyifli anlar yaşatacak.

Şanlıurfa’nın yeni çekim merkezi Novada Park, birbirinden eğlenceli etkinlik ve aktiviteleriyle “eğlencenin en keyifli adresi” olmaya devam ediyor. Türkiye’nin en popüler sanatçılarından biri olan Cem Belevi, 7 Mayıs Pazar günü saat 17.00’de gerçekleşecek konser etkinliği kapsamında Novada Park’ta sevenleriyle buluşuyor. Konserde en beğenilen şarkılarını seslendirecek olan Cem Belevi, hayranlarıyla bir araya gelip Novada Park ziyaretçilerine keyifli dakikalar yaşatacak.

Kim Ne Derse Desin, Sevemez Kimse Seni, Sor ve Alışamıyorum gibi sevilen şarkılarını 7 Mayıs’ta gerçekleşecek konserinde seslendirecek olan sanatçı, Novada Park’ta ziyaretçiler ve Şanlıurfalı hayranlarıyla bir araya gelerek keyifli bir Pazar gününe imza atacak.

Şehrin yeni buluşma noktası olan Novada Park; 11 Nisan Şehir Parkıyla birleşen özel konseptiyle ziyaretçilerini farklı etkinlik ve aktiviteler ile ağırlamaya devam ediyor.

 

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2017, 13:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195