Title of a News Article

Dillere destan düğün...

 Şırnak'ın  Silopi ilçesi dün gece muhteşem bir düğüne ev sahipliği yaptı. 
Silopi ilçesinin Bersuveyi Aşireti Lideri iş adamı Ruşen Tellioğlu'nun yeğeni İş adamı Vural Tellioğlu  hayatını Merve Tellioğlu ile birleştirdiği düğün Bürokrasi,iş ,siyaset ve Aşiretleri buluşturdu. 
Hayırsever iş adamı olarak  bilinen Bersuveyi Aşireti lideri Ruşen Tellioğlu biricik kızı Merve ve yeğeni Vural Tellioğlu için dillere destan bir düğün yaptı. Grand otelde ki  Tellioğlu ailesinin düğününe Şırnak Valisi  Mehmet Aktaş, Ak Parti Şırnak Milletvekili Rızgin Berlik, Silopi Tuğay Komutanı Tuğ.General Engin CAndaş,  Ak Parti il Başkanı İbrahim Erkan, Hakkari il Jandarma Komutanı Tuğ. General Nuri Öztürk'ün eşi Hatice Öztürk, Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçe Belediye BAşkanı Menderes Atilla, Almanya,Belçika,Fransa'dan çok sayıda iş adamı, Mardin,Şanlıurfa,Silopi ,Hakkari ve bölgeden çok sayıda aşiret temsilcileri ,iş adamı ve   kanaat önderleri ile  Bersuveyi Aşireti üyeleri ile yaklaşık 2 bin davetli katıldı.

Gelin Merve Tellioğlu ile Damat Vural Tellioğlu'nun düğün alanına gelmesiyle birlikte resmi nikah işlemi yapıldı. Silopi Belediye Başkan vekili Kaymakam Dr.Sezer Işıktaş'ın kıydığı nikahta genç çiftlere Şırnak Valisi  Mehmet Aktaş, Ak Parti Şırnak Milletvekili Rızgin Berlik, Silopi Tuğay Komutanı Tuğ.General Engin Candaş şahidlik ettiler. Vali Aktaş, evlilik cüzdanını düğüne  gelen davetlilere alkış sayısına göre Gelin Merve Tellioğlu'na verdi. Resmi nikahın ardından  Şanlıurfalı ünlü ses sanatçısı Kazım Çiriş sıra gecesi ekibi sahne aldı.

Türkçe ve Kürtçe türkülerin söylediği sıra gecesinde  davetliler doyasıya halay çekerek eğlendiler. 
Tellioğlu ailesinin muhteşem düğününde  davetlilere, yöresel yemekler ikram edildi. Muhteşem düğün sonrası kısa bir açıklama yapan Bersuveyi Aşireti lideri  iş adamı Ruşen Tellioğlu, düğüne katılan  herkese teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2018, 15:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195