Title of a News Article

Erdal Merdan'dan yeni bir klip daha

.

Şanlıurfa’nın yetiştirmiş olduğu önemli isimlerden olan Ses Sanatçısı ve Bestekâr Erdal Merdan, 'Etme Gönül' isminde yeni bir klibe daha imza attı.

Beden Eğitimi Öğretmeni olarak da görev yapan Ses Sanatçısı Erdal Merdan, bir süre ara verdiği klip çekimlerine yeniden start verdi. Ünlü Sanatçı İbrahim Tatlıses’in seslendirdiği ‘Urfa Sana Küsmüş’ ve Tuğba Altıntop’un da seslendirdiği ‘Urfa Sana Ağlar’ parçalarının bestekârı olarak da bilinen Merdan, bu kez söz ve müziği kendisine ait olan 'Etme Gönül' isimli parçasına klip çekti. Kendisinin kurduğu 'Stüdyo Merdan'da çekilen yeni klip,  hayranlarının büyük beğenisini topladı.

Merdan'dan yeni klip müjdesi

Merdan, 'Etme Gönül' isimli yeni klibinin vatandaşların büyük ilgisini çektiğini belirterek, klip çekimlerinin devam edeceğinin müjdesini verdi.

Son klibinde olumlu tepkiler aldığını vurgulayan Merdan, "Klibimizin izlenme oranları çok iyi, güzel tepkiler aldım. Sevenlerimiz 'Gecikmiş bir klip, devamını bekliyoruz' diyorlar. Bu nedenle dinleyicilerimizin tepkilerine kayıtsız kalmadık ve bundan sonra belirli aralıklarla klip çekimlerimize devam etmeyi düşünüyoruz. Bu kapsamda her 2 ayda bir klip yapmayı planlıyoruz. Bu yolda en büyük destekçimiz olan sevenlerimize çok teşekkür ediyorum" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195