Title of a News Article

Göbeklitepe'de defile...

özel haber.

Göbeklitepe'de defile...
banner206
Göbeklitepe'de Kadının Işığı defile izleyenlerin büyük beğenisini kazandı.  Dünya Kadınlar günü münasebetiyle Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığına bağlı Kadın ve Aile şube Müdürlüğü tarafından organize edilen ' Göbeklitepe'de kadının ışığı' yöresel kıyafetlerin sergilendiği defile Urfalı Stilist Mustafa Çoban tarafından düzenlendi.
Türkiyenin en büyük arkeloji müzesi olan Şanlıurfa Müzesinin Göbekli tepe tapınağı İmitasyon bölümünde sergilenen defileye 15 manekn katıldı.  Şanlıurfa'nın yöresel kadın kıyafetlerinin setgilendiği defileye Büyükşehir Belediye BAşkanı Nihat Çiftçi, eşi Sema çiftçi, Vali  yardımcısı Oğuz Şenlik ve Eşi Ebru Şenlik, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, Hilvan Belediye Başkanı Aslan ali Bayık, ve çok sayıda davetli katıldı. 

Öte yandan yarın ise Urfa City AVM'de  8 Mart dünya kadınlar günü resmi proğramı düzenlenecek. saat 9.30 da başlayacak olan programda Kadın ve Kültür merkezlerinin tanıtımı, çocuk gösterisi, Yöresel kıyafetlerin defilesi, Başkana Mektup Yarışmasının ödül töreni ve Okuma yazma kursunu başarıyla tamamlayan kadınlara sertifika dağıtımı yapılacak. 

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2016, 17:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195