Title of a News Article

İbo Show coşturdu...

Şanlıurfa ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, uzun bir aradan sonra döndüğü ekranlarda deyim yerindeyse yüreklere su serpip soğuttu.

Uğradığı silahlı saldırı sonucu ekranlara veda eden Urfalı ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, yeniden başladığı İbo Show programını aralıksız sürdürüyor. Paket çekimler halinde yayınlanan ibo Show, bu hafta 3. Yayınını gerçekleştirdi.

Birbirinden ünlü sanatçıları ağırlayan İmparator İbo, bu hafta da birbirinden güzel misafirleriyle dopdolu bir program yaptı. Dünyayı kasıp kavuran korona virüsü nedeniyle eve hapis olan insanlar, ibo Show'la keyifli bir akşam yaşadı. 

KİBARİYE, HAKAN ALTUN, HÜSNÜ ŞENLENDİRİCİ...

İbrahim Tatlıses'in, İbo Show'da ki bu haftaki konukları Kibariye, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici oldu. Birbirinden güzel konuklar konuklarla birlikte muhteşem bir programa daha imza atan Tatlıses, yürekleri soğuttu. 

Kibariye, Hüsnü Şenlendirici'nin klarneti ile düet yaparak arabesk şarkılar seslendirdi. Şenlendirici ise klarneti ile birlikte kulakların pasını sildi. Hakan Altun ise, en çok sevilen şarkılarını İbo Show seslendirdi.

BU HAFTAKİ PERFORMANSI MUHTEŞEMDİ

Yediden yetmişe sevilen, izlenen ve dinlenen ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in 3. Programı bu akşam yine Star TV ekranlarında yayınlandı. Uzun yıllar müzikten uzak kaldığı için performansını kaybeden Tatlıses, kendini bir hayli toparladı ve adeta bu akşam herkesi büyüledi. Sosyal medyada yine gündem olan İmparator İbo, memleketinde herkesi Televizyon karşısına kilitledi. 

Urfa halk oyunları ekibinin de davul zurnayla halay çektiği İbo Show'ın bu haftaki programı çok ama çok eğlenceli geçti.

ESKİ GÜNLERİ YAD ETTİ

İbrahim Tatlıses, nereden nereye geldiği günlerini halen unutmuş değil. Programda, Kibariye ile bir süre dertleşerek eski günlerin defterini açan Tatlıses, nasıl sanatçı olduğunu, ilk plak kasetini kimler tarafından çıkarıldığını, kimlerin yanında eğitim aldığını bu programda açıkladı. Seyfettin Sucu, Abdullah Balak, Mehmet Nacak gibi Urfa'nın yetiştirmiş olduğu değerlerin ismini zikrederek onları yad eden Tatlıses büyük takdir topladı. 

Yaklaşık 3 saat süren İbo Show'un bu haftaki programı bu anlarla son buldu.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2020, 10:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195