Title of a News Article

İftar programında teklif etti...

İftar programında teklif etti...
banner206
 

Afrin'de görev yapan asker, katıldığı Ramazan etkinliğinde sevgilisini sahneye çıkarıp evlenme teklif etti. Geceye katılan konuklar, uzman çavuş ve sevgilisini hayranlıkla izledi.

Afrin'de görev yapan ve izne gelen uzman çavuş 29 yaşındaki Muhammet Raşit Ordulu, ramazan eğlencelerini izlemeye birlikte gittiği kız arkadaşına sahneye çıkarak evlenme teklif etti.

UZMAN ÇAVUŞ RAMAZAN ETKİNLİĞİNDE SEVGİLİSİNE SÜRPRİZ YAPTI

Ünye Belediyesi 7. Geleneksel Ramazan Etkinliklerini izlemeye gelen Muhammet Raşit Ordulu, Cumhuriyet Meydanı'nda kurulan sahneye çıkarak, kız arkadaşı Deniz Erdem'e sürpriz yaptı.

DİZ ÇÖKÜP EVLENME TEKLİFİ ETTİ

Kız arkadaşının önünde diz çökerek evlenme teklif eden Ordulu, teklifinin kabul görmesinin ardından sözlüsüyle müzik eşliğinde dans etti. Evlilik yolunda ilk adımı sahnede atan çifte vatandaşlar da alkışlarıyla destek oldu.

"AFRİN'DEN İZNE GELDİM"

Ordulu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Afrin'den dün izne geldiğini belirterek, "20 Ekim 2012'de tanıştık. Çok büyük aşk ve sevgi ile bağlandım ben kendisine. Ben 2012 yılından bu yana toplam 10 defa görüştüm ya da görüşmedim ama sevdim.
haberler.com

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2018, 13:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195