Title of a News Article

İşte anlaşma sağladığı kanal...

İşte anlaşma sağladığı kanal...
banner206

2011 yılında uğradığı silahlı saldırı sonucu ekranlara veda eden ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, yıllar sonra tekrar ekranlara çıkmaya hazırlanıyor.

Global medya ve Poll Production anlaşma sağladığı öğrenilen Urfalı ünlü sanatçı yediden yetmişe tekrar tüm sevenlerinin karşısına çıkmaya sabırsızlıkla bekliyor. 

2011 yılında TV programı sonrası aracına bindikten sonra silahlı saldırı sonucunda başından vurularak ağır yaralanan ve ölümden dönen İbrahim Tatlıses, geçirdiği riskli ameliyatlar sonrası hayata tutundu. Beyninde oluşan hasarlardan dolayı kısmi felçlik yaşayan ve sahnelere veda etmek zorunda kalan Tatlıses'ten müjdeli haber yıllar sonra geldi.

HANGİ KANALDA ÇIKACAK?

Birçok kanalda İbo Show olarak sayısız müzik programı yapan Urfalı ünlü sanatçi İbrahim Tatlıses, anlaşmaya vardığı Global Meyda ve Poll Production öncülüğünde Star TV'de program yapmaya başlayacak. 

Uzun bir aranın ardından tekrar sahnelere dönecek olan Tatlıses'in bu müjdeli haberi şimdiden her kesimi sevindirdi. Öte yandan İbrahim Tatlıses birçok röportajında tekrar ekranlara döneceğinin sinyalini veriyordu.

Star TV'de yayınlanacak olan İbo Show'un ne zaman başlayacağı ise henüz bilinmiyor.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2020, 01:02
YORUM EKLE
YORUMLAR
محمد
محمد - 4 yıl Önce

عالی

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142